Antena Căutare

Care e motivul pentru care Simona Gherghe a fost înlocuită de Gabriela Cristea la Mireasa. De ce nu poate veni în platou

Simona Gherghe a lipsit din platoul Mireasa și până joi o va înlocui Gabriela Cristea. Prezentatoarea a anunțat că are COVID-19 și că acesta e motivul pentru care nu va fi prezentă în următoarele zile pe micile ecrane.

simona gherghe imbracata intr-o rochie albastru deschis Galerie
Simona Gherghe a lipsit din platoul Mireasa și până joi o va înlocui Gabriela Cristea. Prezentatoarea a anunțat că are COVID-19 și că acesta e motivul pentru care nu va fi prezentă în următoarele zile la emisiune. | Antena 1

În februarie 2022, Simona Gherghe a lipsit de la emisiunea Mireasa mai bine de o săptămână după ce a făcut COVID. Nici la revenire starea ei de sănătate nu a fost una foarte bună, căci moderatoare a rămas cu o tuse care încă o deranjează.

“Ca sa citez o foarte bună prietenă, e bine sa mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi!”, scria atunci prezentatoarea TV, la scurt timp după ce afla diagnosticul medicilor.

Acum, Simona Gherghe s-a infectat iar cu coronavirus, însă se simte mult mai bine.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce părere are Andrei despre ieșirile Yanei. Fata s-a temut de reacția lui

Care e motivul pentru care Simona Gherghe lipsește de la Mireasa

Simona Gherghe a postat pe Instagram un mesaj prin care anunța că are COVID-19 și că este în izolare, motiv pentru care nu poate modera emisiunea Mireasa.

”Am covid. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare, până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută. Și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcu... Cam asta e! Ne vedem cu bine!”, a scris Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

Când e finala Mireasa sezon 5

În ediția Mireasa din 18 mai, Simona Gherghe a spus data când va avea loc Finala sezonului 5 și ce se va întâmpla cu tinerii în următoarea perioadă.

În ultimele minute ale ediției din 18 mai, Simona Gherghe s-a ținut de promisiune și a anunțat data la care vor avea loc cununiile de la Mireasa.

”Ei sunt de 100 de zile în casa Mireasa. Indiferent câte luni vor mai fi, vă doresc să vă bucurați de experiența asta. Zic să vă așezați că mai am să vă dau niște vești. (...) Pe voi, dragi mei, vă mai așteaptă încă două luni de iubire căci acest sezon se termină pe 18 iulie.”, a zis Simona Gherghe.

Mireasa 2022, sezon 5. Yana, mesaj dur după ce a fost criticată. Ce a transmis pe internet... Mireasa 2022, sezonul 5. Cât de bine arată mama Larisei. Cele două seamănă foarte bine, aproape ca două surori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x