Live acumAjut Eu!
Prime Time 20:00iUmor

Care este povestea de viață a lui Alex de la ”Mireasa”. A fost înșelat de ultima iubită

Alexandru Noje are 32 de ani, este din Zalău și provine dintr-o familie numeroasă. Băiatul mai are doi frați de 24, respectiv 26 de ani, care au luat calea străinătății pentru o viață mai bună. A fost plecat și el, dar s-a întors acasă: ”Mă atrăgea ceva aici”.

Alexandru Noje are 32 de ani, este din Zalău și provine dintr-o familie numeroasă

Captura TV

Concurentul a mărturisit că a avut, de-a lungul timpului, trei relații. Ultima a fost acum patru ani și s-a terminat într-un mod dramatic. ”Am prins-o în casă cu alt bărbat”, a spus concurentul.

Perioada în care a fost singur l-a ajutat să vindece rănile și a venit în casa ”Mireasa” cu gândul să-și găsească perechea.

”Vreau să fac o relație și am o căsnicie. Dacă va fi momentul să fac pasul, o voi face”, a afirmat el.

Citește și: Băieții de la Mireasă și-au pus porecle în funcție de evenimentele din competiție. Care dintre ei este ”Suleyman”

Alex se consideră un bărbat romantic și își dorește o femeie care să semene cu mama sa.

”Caracterul mamei mele, foarte simplă, muncește, are grijă de familia ei. Cu mama am o relație foarte strânsă”, a spus Alex când a fost întrebat cum arată femeia ideală în versiunea sa.

Carmen, mama lui Alex, încurajări pentru noul concurent de la Mireasa

Băiatul s-a emoționat până la lacrimi după difuzarea materialului în care a vorbit despre familia lui. Concurentul a avut și un mesaj pentru mama sa: ”Te iubesc și te divinizez”.

La scurt timp, doamna Carmen a intrat în direct și i-a transmis încurajări lui Alex: ”E un copil extraordinar de bun, educat. E minunat”.

Citește și: Andra, categorică în privința lui David. Fata s-a reorientat către Alex, noul concurent de la ”Mireasa”

Mama lui Alex să o lase pe Andra să aleagă. ”Nu aș vrea să o facă să sufere”, a spus ea, care a precizat că i-ar fi plăcut să fie în casă, alături de fiul său cel mare.

Mai multe detalii în videoclipul următor:

Video