Antena Căutare

Cât de mare și frumos a crescut fiul lui Aron de la Mireasa. Fostul concurent a împărtășit imagini și clipuri video cu micuțul

Aron de la Mireasa a publicat un clip pe rețelele de socializare, alături de micuțul lui, iar mesajul a fost unul surprinzător.

Galerie
Cât de mare și frumos a crescut fiul lui Aron de la Mireasa. Fostul concurent a împărtășit imagini și clipuri video cu micuțul | Instagram

Aron și Gabriela formează o familie tare frumoasă, iar de curând, el a făcut o serie de declarații cu privire la viața lor de cuplu și de părinți.

Aron de la Mireasa, despre viața de cuplu. Cât de mare a crescut copilul lui și ce frumos s-a făcut

Aron de la Mireasa a publicat un clip video în care s-a filmat alături de fiul lui și de Gabriela, partenera lui e viață, într-un mod natural, în locuința lor. Acesta a vorbit despre faptul că, deși oamenii cred că viața lui e perfectă, lucrurile în realitate nu sunt așa.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Aron a devenit tată. Primele imagini cu bebelușul și părinții săi: „Nu pot descrie în cuvinte emotiile”

Articolul continuă după reclamă

Iată ce a scris și cât de mare a crescut fiul lui:

„Poate v-a surprins acest clip, poate nu. Însă multă lume spune că: vai ce fake sunt, postează doar perfecți, etc etc. Nu, viața nu e roz sau perfectă, la nimeni. Nici chiar la Jeff Bezos. :)) Da, chiar și la noi exista neînțelegeri sau discuții controversate, însă cu calm și iubire trecem peste.

Prin urmare noi ne-am cam ,,săturat" să zic așa ca atunci când ne întâlnim cu urmăritorii noștri să ni se spună: ,,Mvai dar ce familie perfectă, cât de mult mi-aș dori să fim ca voi, etc".
Dragilor, vom posta și viața din spatele online-ului, tocmai ca să vedeți că: și noi muncim de dimineața până seara, avem grijă de copil doar noi doi, nu cu ajutorul părinților din nicio parte (să nu înțelegeți că Aron-Daniel nu își vede bunicii, ba da, îi vede), și noi avem discuții contradictorii, și noi avem N probleme. ÎNSĂ, ceea ce e foarte important, (daca tot ai ajuns pana aici bineînțeles), este să treci cu calm și răbdare peste toate.
Iubirea e despre a trece prin orice cu partenerul tău, iar dacă ceva se ,,strică" sa reparați, nu să înlocuiți ;)! Enjoy your best life together!”, au scris cei doi pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aron a fost concurent în sezonul 5 Mireasa

Aron a fost concurent în sezonul 5 Mireasa, însă nu și-a găsit jumătatea acolo. Tânărul a fost însoțit de bunica sa în competiție. Aron a fost băiatul care a intrat primul într-o relație în sezonul 5 Mireasa, însă nu a fost de lungă durată. Aron a ieșit la primul date cu Alexandra, de care a spus că se simte foarte atras, s-au declarat un cuplu, însă cei doi s-au despărțit la scurt timp. Mai târziu, în competiție a intrat Elena, o tânără care s-a arătat interesată de Aron. Cei doi s-au sărutat, dar nu au ajuns să formeze un cuplu.

Citește și: Cel mai emoționant clip cu chipul bebelușului lui Aron de la Mireasa. În ce ipostază tip portret de familie s-au filmat cu toții

Tânăra i-a spus lui Aron că nu-și dorește o cununie religioasă, pentru că nu e de acord cu un pasaj din ceea ce rostește preotul și anume cel în care spune că „femeia trebuie să se supună bărbatului”. Aron a întrerupt atunci interacțiunea cu Elena, precizând că el ține foarte mult la tradițiile care țin de biserică, tatăl său fiind preot. Aron a părăsit competiția Mireasa singur, însă și-a găsit jumătatea în afara competiției.

Mireasa sezonul 5. Alina, noi imagini cu Valentin. Ce îi face soțul când vede că îl filmează... Mireasa sezonul 10, 12 august 2024. O mamă părăsește competiția. Ce se întâmplă cu ea și cu băiatul pe care l-a însoțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x