Antena Căutare

Cătălina, liantul de bază între Florin și Andreia? Cum se vede dragostea din curtea concurentei

Cătălina pare să fie plină de bune intenții, iar informațiile sunt mai mult decât utile, dar care este poziția Adreiei în toată această ecuație?

Cătălina nu și-a găsit momentan un partener în casa Mireasa. Aceasta a fost întrebată de Diana Dumitrescu dacă îl place pe Mircea, iar Cătălina a răspuns: "Mircea este un băiat ok, mi-a plăcut de el, dar acum nu mai îmi place. Am văzut că este apropiat de Alexa."

În legătură directă a intrat Cristian, fratele lui Florin, fost concurent Mireasa, care susține relația fratelui său cu Andreia.

Andreia și Florin s-au lăsat intimidați de propriile așteptări și temeri.

Gelozia și nehotărârea, inamici ai iubirii! Andreia și Florin, parteneri de vot sau de viață? În dragoste, indecizia costă!

Andreia Matei are 23 de ani și este model. S-a născut în Bacău, însă în 2002 s-a mutat în Italia, împreună cu părinții ei. Andreea este o fire sensibilă, ancorată în emoțiile sale și își dorește să poată întemeia o familie alături de un bărbat brunet, cu barbă, fidel.

În dragoste, indecizia costă! Andreia și Florin, amiciție sau iubire? Cum se vede dragostea din curtea Cătălinei. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Mireasa este reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, a revenit în 2020 la Antena 1, cu o nouă prezentatoare - Diana Dumitrescu.

Armando din casa Mireasa a făcut dezvăluirea momentului! Ce i-a mărturisit Ralucăi

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Gelozia și nehotărârea, inamici ai iubirii! Andreia și Florin, parteneri de vot sau de viață? În dragoste, indecizia cos... Andreia și Florin, două piese ale aceluiași puzzle sau o bombă cu ceas în casa Mireasa? Lică își varsă năduful!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x