Antena Căutare

Ce mai fac Alin și Cosmina de la Mireasa sezonul 3. Anunțul făcut de fostul concurent: ”Avem motiv dublu de bucurie și celebrare”

Alin și Cosmina formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Mireasa. Cei doi s-au cunoscut în sezonul 3 și de atunci sunt de nedespărțit.

colaj de imagini cu alin si cosmina de la mireasa sezon 3 Galerie
Alin și Cosmina formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Mireasa. Cei doi s-au cunoscut în sezonul 3 și de atunci sunt de nedespărțit. | Instagram

Deși Alin a format un cuplu cu Adelina, cea care l-a și cerut de logodnic, relația lor nu a fost ce își dorea tânărul. A pus punct și la scurt timp a cunoscut-o pe Cosmina, cea care a intrat cu speranța să-și găsească alesul.

Dorința i s-a îndeplinit și l-a cunoscut în casa Mireasa. Cei doi au ales să se logodească în competiție, dar nu s-au căsătorit. Au făcut-o câteva luni mai târziu, când a luat naștere familia Georgescu.

Citește și: Roberto de la Mireasa sezonul 7, fotografii în compania unei tinere misterioase. Are fostul concurent o nouă iubită?

Ce mai fac Alin și Cosmina de la Mireasa sezonul 3. Anunțul făcut de fostul concurent: ”Avem motiv dublu de bucurie și celebrare”

Recent, pe internet, Alin i-a făcut o declarație de iubire soției sale, Cosmina. Fosta concurentă a aniversat frumoasa vârstă de 25 de ani și, în aceeași zi, au celebrat 2 ani de la logodnă.

”Astăzi este despre ea, despre noi și despre cum toate au un scop în viață. Astăzi toate încep cu ea și se termina tot cu ea (vedeți cum am și aranjat pozele în carusel).

Astăzi, 27 IULIE 2023, avem motiv dublu de bucurie și celebrare.

Unul este că astăzi este ziua în care fata asta, soția mea mult iubită împlinește frumoasa vârstă de 25 ani. Motiv de bucurie, motiv de a ne simți bine și motiv de a celebra…trebuie să facă cinste, că doar o dată în viață ești la un sfert de secol… dar lăsam asta deoparte acum

Al doilea motiv de fericire și petrecere este faptul că tot astăzi, 27 IULIE 2023, împlinim 2 ani de la faimoasa cerere în căsătorie făcută în direct fix în platoul casei Mireasa. Cerere în căsătorie în locul perfect și la momentul potrivit care a aportat în mod direct la ceea ce suntem noi astăzi și cum am evoluat împreună (vezi pozele emblematice la mijlocul caruselului).

Citește și: Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio au mers împreună la sală. Cum și-a surprins tânărul soția

Astăzi, în prezent, ne denumim familia GEORGESCU și parcă totul merge ca uns. Toate s-au legat, iubirea e din ce în ce mai mare, ne cunoaștem unul pe altul mai bine decât ne cunoaștem noi înșine pe noi, ne-am creat o mulțime de amintiri împreună (și ne vom mai crea și mai multe de acum încolo). În ăștia 2 ani de la logodnă, am curajul să spun că am ajuns să ne cunoaștem mai bine decât se cunosc alții în 10 ani și totul datorită faptului că destinul a decis să ne cunoaștem și să rezonăm unul cu celălalt atât de mult! Unde există înțelegere, respect și iubire, se întâmplă doar lucruri frumoase într-un cuplu.

Poate m-a luat valul și am scris prea mult aici, dar nu-mi pare rău, pentru că oricum cuvintele sunt prea puține să-mi exprim iubirea și respectul pe care ți le port.

@cosminatravel , mulțumesc că faci parte din viața mea de zi cu zi și mă ajuți să am parte doar de amintiri frumoase alături de tine!

LA MULȚI ANI, BRUBANE (ăsta e alintul nostru, poveste lungă cu el. Treceți cu vederea, sau folosiți-l și voi să-i urați un LA MULȚI ANI soției mele sau un LA MULȚI ANI NOUĂ, pentru 2 ani de la logodnă„, a scris Alin pe Facebook.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana, apariție la piscină, la 2 luni de când a născut. Cum a fost fotografiată în brațele lui Sese

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Roberto de la Mireasa sezonul 7, fotografii în compania unei tinere misterioase. Are fostul concurent o nouă iubită?... Imagini în premieră cu locuința în care se vor muta Maria și Antonio de la Mireasa. Cum arată apartamentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x