Antena Căutare

Roberto de la Mireasa sezonul 7, fotografii în compania unei tinere misterioase. Are fostul concurent o nouă iubită?

Roberto de la Mireasa sezonul 7 și-a pus fanii pe jar după ce a publicat câteva imagini în care apare în compania unei domnișoare, în ipostaze care nu par a fi tocmai „prietenești”. Urmăritorii s-au întrebat imediat cine este tânăra „misterioasă”. Iată fotografiile!

colaj foto cu roberto de la mireasa Galerie
Imaginile care i-au făcut curioși pe urmăritorii lui Roberto. Ce a apărut pe contul său de socializare | Antena 1

Roberto a participat în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 7, pentru a-și găsi o parteneră, însă la final, fostul concurent a părăsit competiția de unul singur. Lucrurile par să se fi schimbat între timp, după ce tânărul a publicat câteva imagini care au ridicat semne de întrebare.

Roberto de la Mireasa sezonul 7 a postat în mediul online o imagine alături de o femeie „misterioasă”, iar fanii emisiunii s-au întrebat dacă aceasta este noua lui iubită. Ipostazele în care cei doi s-au afișat indică faptul că Roberto nu ar mai fi un bărbat singur.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce a făcut Roberto la scurt timp de la eliminarea din competiție. Cu ce alt fost concurent s-a întâlnit

Cum s-a afișat Roberto, fostul concurent de la Mireasa. Ce a apărut pe contul lui de socializare

Fostul concurent a preferat să fie discret cu viața personală, în urma eliminării din competiție. De curând însă, Roberto și-a luat prin surprindere fanii, după ce a publicat câteva imagini în care apare în compania unei domnișoare.

Ipostazele în care s-au afișat cei doi au ridicat multe semne de întrebare, având în vedere că cei doi par destul de apropiați pentru a se considera că ar fi doar prieteni. Rămâne însă de văzut dacă fostul concurent este implicat sau nu într-o relație.

În casa Mireasa, fostul concurent s-a apropiat la un moment dat de unele concurente, însă apropierile nu s-au transformat într-o relație. De curând a ieșit la iveală faptul că tânărul ar fi fost interesat de Miruna, fosta concurentă a sezonului 6 de la Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7. Imagini după eliminarea lui Roberto din competiție. El si doamna Livia au plâns mult la plecare

Roberto pusese ochii pe Miruna de la Mireasa? Ce a dezvăluit fosta concurentă

În urmă cu câteva zile, Miruna de la Mireasa sezonul 6 a dezvăluit că Roberto și-ar fi dorit să o cunoască mai bine, acesta trimițându-i chiar și un mesaj. Fostul concurent ar fi întrebat-o dacă mai este în București, cu gândul că poate se vor întâlni. Miruna a povestit că nu și-a dorit însă să aibă nicio legătură cu Roberto. Mai apoi, el ar fi jignit-o, iar fosta concurentă a aflat.

„Îmi pare rău că nu mai am mesajul în care mă întreabă dacă locuiesc în București și inimile de pe stories (...) Intenția a existat că, dacă îți răspundeam, te îndrăgosteam, te îndrăgosteai pentru a 20-a oară anul ăsta că am observat cât de ușor te îndrăgostești tu de orice ființă care respiră”, a povestit Miruna, pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Ulterior, Roberto a precizat că nu și-a dorit o relație cu Miruna, ci doar a încercat să poarte o conversație. Totodată, acesta a negat că ar fi criticat-o.

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio au mers împreună la sală. Cum și-a surprins tânărul soția... Ce mai fac Alin și Cosmina de la Mireasa sezonul 3. Anunțul făcut de fostul concurent: ”Avem motiv dublu de bucurie și c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x