Antena Căutare

Ce mai fac Daiana și Dani de la Mireasa. Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare și ce declarație de dragoste și-au făcut

Dani și Daiana sunt unul dintre acele cupluri care au reușit să își păstreze flacăra iubirii aprinsă și să împărtășească bucuria lor cu întreaga lume. Ce mai fac cei doi.

Ce mai fac Daiana și Dani de la Mireasa. Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare și ce declarație de dragoste și-au făcut
Ce mai fac Daiana și Dani de la Mireasa. Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare și ce declarație de dragoste și-au făcut | Antena 1

După o călătorie plină de provocări și emoții la Mireasa, cei doi nu numai că au reușit să-și găsească dragostea, dar au și construit o relație solidă și autentică în afara camerelor de filmat. Recent, au uimit fanii cu o postare pe Instagram care a captat inimile a milioane de fani, unde cei doi și-au exprimat iubirea în cuvinte simple, dar incarcate de semnificație: "Te iubesc."

Ce mai fac și cum arată Dani și Daiana de la Mireasa. Ce au postat pe rețelele de socializare aceștia

Fotografiile postate reflectă o armonie perfectă între cei doi, surprinși în diverse ipostaze care emană fericire. Dani și Daiana par să trăiască un adevărat vis, iar zâmbetele lor sunt dovada unei iubiri care a rezistat testului timpului.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Care e statusul relației dintre Dani și Daiana. Ce se întâmplă între ei și ce au postat pe internet

Ceea ce a făcut această postare și mai specială a fost simplicitatea și autenticitatea cuvintelor scrise în descrierea fotografiei. Un simplu "Te iubesc" a fost suficient pentru a încărca atmosfera cu emoție și pentru a demonstra cât de profundă și puternică este legătura lor.

Se pare că Dani și Daiana au reușit să depășească provocările specifice mediului în care și-au început povestea de dragoste, construind o bază solidă bazată pe respect reciproc și înțelegere. Cu fiecare postare și apariție publică, transmit o imagine de cuplu fericit și echilibrat, inspirând pe mulți să creadă în puterea unei iubiri adevărate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceștia se postează mai rar împreună, dar de fiecare dată îi fac pe fanii lor să fie foarte fericiți pentru ei.

Citește și: Ce se întâmplă cu Dani și Daiana în Germania. Cu ce probleme se confruntă foștii concurenți Mireasa 7: „Avem grijă de bolnăvioară”

Daiana și Dani, dragoste la prima vedere. Cum s-a desfășurat povestea lor în casa Mireasa

Dani a intrat în casa Mireasa pe 31 ianuarie, la două săptămâni de la debutul sezonului 7. Acesta a interacționat cu Denisa, cu care a și intrat într-o cunoaștere, însă intrarea în competiție a Daianei, pe 7 februarie, avea să-i dea lumea peste cap fiului doamnei Loredana.

Dani și Daiana au fost aleși să meargă împreună la o ședință foto, iar conversațiile și apropierile de atunci dintre cei doi i-au făcut pe telespectatori să-și dea seama cât de mult se potrivesc. De altfel, când a intrat în casă, Dani a spus că-și dorește o relație cu o fată blondă, înaltă, cu ochii verzi.

Dani a fost pus într-o situație dificilă atunci, având în vedere că avea de ales între două fete. Când și-a verbalizat pentru prima oară alegerea, Dani a precizat că dorește să meargă mai departe cu Denisa, fapt care a bulversat-o pe Daiana, care era convinsă de chimia dintre ea și fiul doamnei Loredana, după ce au avut un schimb de priviri. Deși a rostit numele Denisa, Dani o avea în suflet și în gând pe Daiana și încercând să-și explice sentimentele a adus în discuție ideea dragostei la prima vedere.

Dani și Daiana s-au sărutat la o petrecere, pe ringul de dans, când artista invitată interpreta o melodie de dragoste. În emisia de Mireasa de pe 27 februarie cei doi s-au declarat un cuplu.

Pe parcursul lor în competiția Mireasa Dani și Daiana au avut parte de multe zâmbete, de momente amuzante, dar și de lacrimi și momente tensionate. Cei doi au cunoscut părți din trecutul partenerului, însă dezvăluirile au venit la pachet cu o încărcătură emoțională.

Doamna Loredana, mama lui Dani, i-a susținut pe cei doi și a ținut să-i povestească fetei că băiatul a avut un trecut tumultuos, cu anturaje periculoase și că în prezent Dani este total diferit față de cum era în urmă cu puțin timp, înainte de conștientizarea problemelor.

Și Daiana a făcut o confesiune legată de prima ei experiență intimă, iar faptul că a expus un astfel de detaliu la televizor, în fața părinților, au făcut-o să aibă remușcări. Fata a plâns, iar Dani i-a fost alături.

Cu siguranță fanii emisiunii Mireasa își amintesc de momentul în care Simona Gherghe a făcut o glumă cu Dani și Daiana, păcălindu-i că băiatul ar trebui să fie eliminat, iar cei doi au avut o reacție emoționantă.

Înainte de a sărbători o lună de relație cu Daiana, Dani i-a strecurat o poză pe sub ușă iubitei sale, gest care e interzis potrivit regulamentului. Tinerii s-au gândit la sancțiunea pe care o vor primi, iar Simona Gherghe a făcut o glumă: „Îmi pare rău. Te rog să o îmbrățișezi pe Daiana și să părăsești casa Mireasa”, a spus Simona Gherghe, în timp ce Dani a făcut câțiva pași. Lacrimile Daianei au țâșnit instantaneu. Prezentatoarea Mireasa a spus că a fost doar o glumă și l-a îndemnat pe Dani să se întoarcă pe canapea lângă iubita lui. Din reacția tinerilor s-a putut vedea cât de mult se iubesc și cât de tare ar fi suferit dacă ar fi fost despărțiți.

După toate momentele în care și-au făcut planuri de viitor, și-au pus bazele relației, s-au susținut reciproc și au învățat cum să-și pună limite în cuplu, cei doi s-au logodit în luna mai.

Cererea în căsătorie a fost una emoționantă, la mare. Deși Dani a uitat cuvintele pe care își dorea să le rostească în timp ce se afla în genunchi în fața iubitei, momentul a fost unul memorabil. La scurt timp după ce Dani a cerut-o în căsătorie pe Daiana, fata și-a dorit un schimb de rol și în joacă l-a cerut și ea pe Dani de soț, mărturisindu-i dragostea ei.

Dani și Daiana au avut parte de momente dificile când doamna Loredana a decis să plece din competiție, fata s-a simțit singură atunci în casa fetelor și a plâns, însă Dani a încurajat-o permanent.

După un carusel de emoții trăite în casa Mireasa, Dani și Daiana au decis să depună actele de căsătorie și să supă „Da” în finala sezonului 7.

Declarația de dragoste emoționantă pe care Daria i-a făcut-o lui Adrian la Mireasa. I-a spus „Te iubesc”, în lacrimi... Leo de la Mireasa, apariția surprinzătoare de pe rețelele de socializare. Ce mai face și cum arată după zvonul despăriți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x