Antena Căutare

Declarația de dragoste emoționantă pe care Daria i-a făcut-o lui Adrian la Mireasa. I-a spus „Te iubesc”, în lacrimi

Daria și Adrian au avut un moment de sinceritate și de intimitate în cadrul relației lor, care a început acum puțin timp și promite să fie una plină de planuri mari.

Declarația de dragoste emoționantă pe care Daria i-a făcut-o lui Adrian la Mireasa. I-a spus „Te iubesc”, în lacrimi Galerie
Declarația de dragoste emoționantă pe care Daria i-a făcut-o lui Adrian la Mireasa. I-a spus „Te iubesc”, în lacrimi | Antena 1

Cei doi sunt acum un cuplu solid în casa Mireasa, unde au făcut declarații romantice atât la cină, cât și după întoarcerea acasă, exprimându-și dragostea reciprocă.

Daria și Adrian de la Mireasa, în cele mai romantice ipostaze posibile. Cei doi și-au spus Te iubesc cu lacrimi în ochi

Adrian și-a deschis inima față de Daria, subliniind importanța fericirii ei și dedicându-se complet relației lor, pledând pentru o viitor strălucitor împreună.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Adrian a avertizat-o pe Daria că ar putea apărea o conversație cu o fată. Despre ce e vorba

”Știi că pentru mine contează foarte mult să te văd pe tine fericită. Asta este foarte important. Știi, când faci promisiuni, de multe ori, oricât de mult încerci, parcă nu... nu fac multe promisiuni, nu sunt genul Când promit ceva duc până la capăt. Dacă sunt promisiuni prostești, nu-mi bat capul. Dacă e ceva în legătură cu tine, eu nu aș lua în considerare altceva sau pe altcineva. Sentimentele mele pentru tine nu dispar”, i-a spus Adrian iubitei sale, în timpul cinei.

Întorși în casa Mireasa, Daria și-a arătat sinceritatea și i-a împărtășit lui Adrian toate sentimentele ei, plângând din emoții și exprimându-i cât de mult îl iubește și cât de mult îl apreciază pentru capacitatea lui de a o face să se simtă bine.

”Mereu mă faci să mă simt foarte bine și mereu să scoți dintr-o stare rea foarte repede, mereu știi ce să faci și asta e important. Te iubesc. Fericirea mea depinde de a ta, orice ar fi. Fericirea mea ești tu”, i-a spus printre lacrimi, concurenta iubitului ei.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce s-a întâmplat în pauza de publicitate între Adrian și Daria, după ce au aflat verdictul publicului

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Cum s-au filmat Alex și Luiza după ce au fost eliminați din casa Mireasa. Ce anunț a făcut fostul concurent în mediul on... Ce mai fac Daiana și Dani de la Mireasa. Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare și ce declarație de dragoste ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x