Antena Căutare

Ce mai fac Hatice și Mihai de la Mireasa și cum au apărut în mediul online. Declarația de dragoste pe care el i-a făcut-o

Hatice și Mihai Grosu, doi foști concurenți ai emisiunii "Mireasa" de la Antena 1, au demonstrat că dragostea adevărată poate înflori și în afara emisiunii unde s-au cunoscut. Iată ce declarație de dragoste i-a făcut bărbatul.

Ce mai fac Hatice și Mihai de la Mireasa și cum au apărut în mediul online. Declarația de dragoste pe care el i-a făcut-o
Ce mai fac Hatice și Mihai de la Mireasa și cum au apărut în mediul online. Declarația de dragoste pe care el i-a făcut-o | Antena 1

În finala emoționantă a show-ului, cei doi au ales să-și unească destinele într-un cadru plin de romantism și emoție. Drumul lor a fost presărat cu provocări și momente dificile, dar acestea au devenit doar pietre de temelie pentru o relație puternică și durabilă.

Ce mai fac Hatice și Mihai de la Mireasa și cum au apărut în mediul online. Declarația de dragoste pe care el i-a făcut-o

De la momentul în care au spus "DA" în fața întregii țări, Hatice și Mihai au parcurs un drum plin de iubire și înțelegere reciprocă. Fanii au fost martorii transformării lor din simpli concurenți într-un cuplu care radiază fericire și armonie.

Citește și: Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe profilul lui Hatice după ce pe grupuri s-a scris că s-a despărțit de Mihai. Fata infirmă zvonurile

Recent, cei doi și-au surprins admiratorii cu o serie de fotografii postate pe rețelele de socializare, în care se regăsește o ipostază de apropiere și tandrețe. Cu zâmbete largi pe fețe și priviri complice, Hatice și Mihai au demonstrat că conexiunea lor nu se oprește la ecranele televizoarelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În descrierea unei astfel de postări, Mihai Grosu a transmis un mesaj plin de dragoste și recunoștință către soția sa: "Fericirea este cel mai de preț sentiment! ❤️ Te iubesc! Iubirea sinceră este greu de găsit... lângă tine am găsit toate aceste sentimente! Inima mea îți aparține!"

Aceste cuvinte au stârnit valuri de apreciere și felicitări din partea fanilor, care au fost bucuroși să vadă că dragostea lor a înfruntat proba timpului și a mediului dificil în care s-a născut. Comentariile pline de susținere au curs pe rețelele de socializare, iar hashtag-urile legate de cuplul Hatice și Mihai au devenit virale.

Cu autenticitatea lor și deschiderea față de fanii lor, Hatice și Mihai au devenit un exemplu de cuplu care nu doar a supraviețuit lumii televiziunii, dar a prosperat în afara ei.

Într-o lume în care relațiile se desfășoară frecvent sub ochii publicului, povestea lui Hatice și Mihai Grosu demonstrează că, atunci când dragostea este sinceră și autentică, nimic nu poate sta în calea unei călătorii pline de fericire și împlinire.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7

Hatice a fost inițial contrariată și deranjată de afirmațiile lui Mihai, care a spus în filmulețul de prezentare că își dorește o femeie pe care să o domine, care să țină capul în pământ.

Ulterior, au mai existat clinciuri între cei doi și, în mod neașteptat, fata și-a arătat interesul pentru tânăr. Deși Mihai părea că o place, continua să o judece pentru trecutul ei.

Băiatul chiar a afirmat că femei ca Hatice a mai avut alături și că au fost simple aventuri. Deși deranjată, fata părea să nu poată sta departe de concurentul Mireasa.

Curând, Mihai și-a dat voie să facă ce simte și au format un cuplu. Momentele tensionate nu au lipsit, însă în ciuda tuturor piedicilor, ei nu au renunțat unul la altul.

Au mai adus în discuție cuvântul ”despărțire”, dar nu au putut să meargă mai departe. O singură dată, tensiunile dintre ei au culminat cu o scurtă separare, care a adus lacrimi pe obrajii amândoi.

Asta i-a făcut mai puternici și momentele de vulnerabilitate le-au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și sincere. Nici măcar atunci când a aflat de trecutul tumultos al iubitului său, care a avut relații cu mai multe femei în același timp ce îl și susțineau financiar, nu a făcut-o pe Hatice să pună stop relației.

La scurt timp, cei doi s-au logodit. Mihai și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Totul a fost de poveste, iar adrenalina a atins cote maxime căci logodna a avut loc după ce au sărit împreună cu parașuta.

Primul care a ajuns la sol a fost Mihai și, înarmat cu un buchet de flori și inelul de logodnă, a îngenunchiat în fața lui Hatice în momentul în care aceasta i s-a alăturat. Răspunsul a fost un ”DA” hotărât.

Mireasa, sezon 8. Unde locuiesc acum Bia și Robert. Ce decizie au luat după discuțiile despre apartamentul tânărului... Mireasa, sezon 7. Ce mai fac Simona și Andrei. Unde locuiesc și cu ce se ocupă: „Urmează să facem schimbări în viața noa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x