Antena Căutare

Ce mai fac Iuliana și Vlad de la Mireasa. Cei doi au mers împreună la un eveniment important și au arătat de vis

Iuliana și Vlad de la Mireasa au reușit să își surprindă fanii cu o ipostază de zile mari, îmbrăcați elegant. Cum au apărut.

Galerie
Ce mai fac Iuliana și Vlad de la Mireasa. Cei doi au mers împreună la un eveniment important și au arătat de vis | antena 1

Iuliana și Vlad au reușit să cucerască inimile telespectatorilor și au fost apreciați de fanii emisiunii pentru relația lor.

Cum au apărut Vlad și Iuliana la o nuntă. Cât de frumoși s-au îmbrăcat foștii concurenți de la Mireasa sezonul 10

La nunta la care au participat Iuliana și Vlad, fostii concurenți de la Mireasa sezonul 9, au strălucit într-un mod remarcabil prin alegerile lor vestimentare elegante și pline de stil. Vlad a ales să poarte un costum albastru care îi accentua perfecțiunea și eleganța. Croiala impecabilă și nuanța vibrantă a costumului său l-au făcut să arate extrem de distins și sofisticat. Combinând acest costum cu o cămașă albă și o cravată în nuanțe de albastru, el a emanat o aură de rafinament și bun gust.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Pe de altă parte, Iuliana a strălucit într-o rochie albă cu motive florale delicate. Aceasta a fost o alegere perfectă pentru ea, evidențiindu-i feminitatea și grația naturală.

Împreună, Iuliana și Vlad au format un cuplu deosebit de armonios și îndrăzneț, atrăgând toate privirile și primind complimente sincere pentru apariția lor impecabilă și pentru felul în care au strălucit la acest eveniment special.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Ce se întâmplă cu Vlad și Iuliana după Finală. Cei doi au spus totul într-un live

Cum a început povestea de dragoste dintre Iuliana și Vlad de la Mireasa, sezon 9

Pentru Iuliana și Vlad povestea a început să capete contur când tânăra își pierduse orice speranță că își va găsi jumătatea în casa Mireasa. Timp de o lună, aceasta a format un cuplu cu Liviu, însă băiatul s-a despărțit de ea în direct.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Cum s-au filmat Vlad și Iuliana după marea finală a emisiunii. Cine a fost alături de ei și ce au transmis

Dezamăgită, ea chiar și-a cerut eliminarea din emisiune, însă la scurt timp s-a îndrăgostit. Vlad a intrat în emisiune pe data de 19 aprilie și încă de la început, cei doi au fost extrem de apropiați. După mai multe tatonări, fata a făcut primul pas și l-a sărutat la Mireasa. Capriciile Iubirii.

Iuliana și Vlad s-au declarat un cuplu, când băiatul a intrat într-o cursă de eliminare, iar aceasta i-a încurajat pe susținători să îl voteze. Deși relația lor a început mai târziu, Vlad a fost sigur că Iuliana este aleasa inimii lui și a cerut-o în căsătorie, după doar doar o lună.

Astfel, ei au marcat a doua logodnă a sezonului. Decizia i-a surprins pe mulți, dar acum tinerii îndrăgostiți sunt pregătiți să își construiască o nouă viață împreună.

Mireasa sezon 10, 29 iulie 2024. Cine sunt concurentele din noul sezon al show-ului matrimonial... Mireasa sezon 10, 29 iulie 2024. Mirela Vaida a anunțat schimbări uriașe de regulament. Ce reguli noi aduce noul sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x