Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Ce se întâmplă cu Vlad și Iuliana după Finală. Cei doi au spus totul într-un live

Vlad și Iuliana au făcut un live după ce s-au căsătorit în Finala Mireasa pentru a îi pune la curent pe susținătorii lor cu schimbările prin care trec.

Galerie
Vlad și Iuliana au făcut un live după ce s-au căsătorit în Finala Mireasa pentru a îi pune la curent pe susținătorii lor cu schimbările prin care trec. | Antena 1

Într-un live, Iuliana și Vlad au spus cum decurge viața lor după Finala Mireasa. Cei doi locuiesc la București, dar nu exclud posibilitatea de a se muta.

Mireasa sezonul 9. Ce se întâmplă cu Vlad și Iuliana după Finală. Cei doi au spus totul într-un live

Vlad și Iuliana se bucură de timpul petrecut împreună, în calitate de soț și soție. Cei doi tineri au făcut un live în care au dat detalii despre viața lor

”Vreau să vă spun că doar eu fac cafeluța dimineața. Ne trezim și stăm puțin în pat și zice ”nu mergi să faci cafeaua”?, a zis Iuliana.

Articolul continuă după reclamă

Vlad a continuat: ”Pot să vă spun că este cea mai mare gospodină, gătește excepțional, e ce trebuie. (...) Mie nu mi-a gătit nicio ardeleancă până acum, dar ce credeți, mi-a gătit soția mea, care este și ardeleancă, și este de excepție.”

Citește și: Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Maria și Ștefan au sărbătorit logodna la hotel. Primele lor impresii după noaptea fără camere

Cei doi tineri iau în calcul să se mute la Bistrița. Iuliana consideră că orașul București, în care Vlad are un apartament, e aglomerat. Soțul ei spune că i-a plăcut la Bistrița.

”E frumos. Crede-mă că eu aș da București pe Bistrița. Foarte, foarte frumos acolo.”, a spus tânărul. Iuliana a adăugat: ”Aici e foarte cald, foarte aglomerat. Ce să zic, lui îi place mai mult la Bistrița, să știi”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cum a început povestea de dragoste dintre Iuliana și Vlad de la Mireasa, sezon 9

Pentru Iuliana și Vlad povestea a început să capete contur când tânăra își pierduse orice speranță că își va găsi jumătatea în casa Mireasa. Timp de o lună, aceasta a format un cuplu cu Liviu, însă băiatul s-a despărțit de ea în direct.

Dezamăgită, ea chiar și-a cerut eliminarea din emisiune, însă la scurt timp s-a îndrăgostit. Vlad a intrat în emisiune pe data de 19 aprilie și încă de la început, cei doi au fost extrem de apropiați. După mai multe tatonări, fata a făcut primul pas și l-a sărutat la Mireasa. Capriciile Iubirii.

Iuliana și Vlad s-au declarat un cuplu, când băiatul a intrat într-o cursă de eliminare, iar aceasta i-a încurajat pe susținători să îl voteze. Deși relația lor a început mai târziu, Vlad a fost sigur că Iuliana este aleasa inimii lui și a cerut-o în căsătorie, după doar doar o lună.

Astfel, ei au marcat a doua logodnă a sezonului. Decizia i-a surprins pe mulți, dar acum tinerii îndrăgostiți sunt pregătiți să își construiască o nouă viață împreună.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 iulie 2024. Nervos pe Cristi, Vlad și-a vărsat nervii pe Iuliana. Cum s-a comportat cu logodnica sa

Mireasa, sezonul 9. Mai mulți foști concurenți s-au reunit pentru o zi de distracție la piscină. Cine a lipsit de la înt... Mireasa sezonul 5. Ce a postat Alina în mediul online după zvonul că s-a despărțit de Valentin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x