Antena Căutare

Ce mai face și cum arată Andreea de la Mireasa, după ce s-a încheiat sezonul 8. Cum s-a pozat de Revelion cu Bia

Andreea de la Mireasa s-a pozat alături de Bia în seara de Revelion, semn că cele două au petrecut împreună noaptea dintre ani. Desigur, alături de ele a fost prezent și Robert, soțul Biei.

Ce mai face și cum arată Andreea de la Mireasa, după ce s-a încheiat sezonul 8. Cum s-a pozat de Revelion cu Bia Galerie
Ce mai face și cum arată Andreea de la Mireasa, după ce s-a încheiat sezonul 8. Cum s-a pozat de Revelion cu Bia | Antena 1

Andreea de la Mireasa a publicat o imagine neașteptată alături de Bia pe Instagram, iar cele două au fost felicitate de fani pentru parcursul lor în emisiune. Cele două s-au pozat împreună și le-au arătat tuturor cât de bune prietene sunt, chiar dacă emisiunea s-a terminat și ele nu mai concurează.

Cum au apărut Andreea și Bia împreună de Revelion. Ce mai face concurenta Andreea de la Mireasa

Deși Andreea de la Mireasa nu și-a găsit sufletul pereche în cadrul emisiunii Mireasa, aceasta pare să trăiască o viață fericită și frumoasă, dat fiind faptul că își poartă zâmbetul cu multă mândrie.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Andreea s-a reunit cu Bia și Robert în oraș. Cum s-au pozat cu toții și ce au spus fanii lor

Cele două au rămas foarte bune prietene, chiar și după încheierea sezonul 8 de Mireasa. Cele două s-au întâlnit chiar și la târgul de Crăciun unde s-au pozat la fel, împreună.

În sezonul 8 al emisiunii Mireasa, Andreea și Bia au captivat publicul cu personalitățile lor puternice, cu momente de prietenie sinceră care au dăinuit si dupa încheierea sezonului.

Fanii au fost surprinși să descopere că cele două tinere au ales să petreacă Revelionul împreună, arătând o eleganță desăvârșită și confirmând că legătura lor nu s-a estompat odată cu încheierea show-ului. Pentru mulți, gestul lor de a petrece împreună Revelionul a fost nu doar o dovadă de maturitate și înțelegere reciprocă, ci și o inspirație pentru toți cei care au urmărit sezonul 8 al Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bia şi Robert s-au căsătorit în sezonul 8 Mireasa, Iubire Infinită

Bia şi Robert au fost al patrulea cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Robert a oscilat între două fete care i-au atras atenția la începutul sezonului 8 Mireasa. În cele din urmă, băiatul și-a dat seama că Bia este femeia potrivită pentru el. Relația dintre Bia și Robert nu a fost tot timpul susținută de mama tânărului. Doamna Anina, care și-a însoțit fiul în competiție, nu a fost mulțumită de interacțiunile pe care le avea cu viitoarea noră, iar conflictele nu au întârziat să apară. Nora și soacra au avut mai multe certuri și împăcări, dar Robert nu a adus niciodată în discuție posibilitatea despărțirii. Robert și Bia s-au logodit la Milano. Băiatul a ascuns inelul în înghețată și a lăsat-o fără cuvinte pe iubita lui. Cei doi au decis să-și depună actele pentru căsătorie, dar cu un contract prenupțial, așa cum și-a dorit mama tânărului.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Mama Andreei l-a mustrat pe Bogdan, după cele spuse la adresa fiicei sale. Cum a reacționat el

Cei doi s-au căsătorit în Finala Mireasa și și-au rostit jurăminte superbe:

Bia: Vreau să-mi așez inima în palmele tale. Vreau să-ți promit că nu-mi voi încălca eu promisiunile, te voi iubi atent, cald și necondiționat. te voi încuraja, sprijini și te voi admira în toate visele tale. Iubirea se definește prin curaj, despre asta vreau să fie ziua mea. Ești un bărbat determinat, ești bărbatul care m-a învățat să mă las protejată și iubită. Acasă va adăposti cea mai atentă soție, cel mai iubit soț și cei mai încăpățânați copii.

Robert: Iubita mea, Bia, acest moment va marca începutul unui nou capitol în viețile noastre, dorința mea e să-ți demonstrez în fiecare zi că te doresc lângă mine. Mă citești ca pe o carte deschisă. Ai stat lângă mine, arătându-mi compasiune și iubire, acel tip de iubire de care am nevoie în viața mea. Vreau să-ți demonstrez ție, dar și mie, că pot fi un bun partener de viață. Te iubesc la inifinit.

Unde își petrece Simona Gherghe concediul. Ce face prezentatoarea Mireasa înainte de a reveni cu sezonul 9 al emisiunii... Mireasa, sezon 5. Andreea Catrina s-a afișat cu burtica de gravidă. Tanara a anunțat recent sarcina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x