Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Mama Andreei l-a mustrat pe Bogdan, după cele spuse la adresa fiicei sale. Cum a reacționat el

Andreea și Bogdan nu mai formează un cuplu, iar mama fetei a intervenit telefonic pentru a combate o afirmație făcută de concurent. Iată ce a avut de spus.

andreea si bogdan de la mireasa pe canapea, imbracati in roz si negru Galerie
Andreea și Bogdan nu mai formează un cuplu, iar mama fetei a intervenit telefonic pentru a combate o afirmație făcută de concurent. Iată ce a avut de spus. | Antena 1

”Cum ești, mami, ești bine?”, a vrut să știe doamna Mihaela. Iată cum a decurs discuția.

Mama Andreei l-a mustrat pe Bogdan, după cele spuse la adresa fiicei sale. Cum a reacționat el

”Referitor la situație, Bogdan cred că are o vârstă la care să dovedească că este, într-adevăr, matur, ceea ce, hm, cam lasă cu semne de întrebare”, a început mama Andreei.

Întrebată de ce Bogdan trebuie să dovedească că este matur și nu amândoi, doamna Mihaela a răspuns: ”Pentru că Andreea și-a spus în repetate rânduri punctul de vedere, Andreea este atât de matură încât nu repetă același lucru în momentul în care vede că nu ajunge la un numitor comun”.

Andreea a intervenit și a spus că amândoi sunt implicați, fiind o ”chestie reciprocă.”

”Asta voiam să spun, dar Bogdan văd că încă mai stă pe gânduri.”, a adăugat doamna Mihaela. ”Nu, chiar am zis, dacă chestia asta mă costă relația cu Andreea, eu accept punctul de vedere. Nu știu dacă ați fost atentă la material”, a explica Bogdan.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 13 decembrie 2023. Sergiu s-a enervat în timpul unui joc și a avut un schimb de replici cu Simona Gherghe

”Eu făceam referire la chestia cu răsfățul, ea nu este răsfățată. Drept dovadă, eu am rămas fără mamă la 35 de ani și Andreea a fost mămica mea. Este trecută prin greutăți, muncește, nu există răsfăț. Andreea știe să muncească, știe să asculte, eu cred că s-a văzut cât de educată este”, a mai spus mama Andreei.

Bogdan și-a cerut scuze pentru că a numit-o ”răsfățată” pe fosta iubită. ”Nu m-am referit la creșterea în familia, chiar am zis că apreciez”, a punctat el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Mireasa sezonul 8, 13 decembrie 2023. Sergiu s-a enervat în timpul unui joc și a avut un schimb de replici cu Simona Ghe... Ce mai face Yana de la Mireasa și cum mai arată în prezent. Ce imagine a publicat cu ea, la cererea fanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x