Ce s-a întâmplat între Ale și Ionuț, după ce au plecat din casa Mireasa! I-a „scăpat” un detaliu important: „Nu v-ați căsătorit?! Nu e noaptea nunții?”

I-a scăpat „porumbelul”, în direct! Ce a declarat Ale, la doar câteva ore după ce ea și Ionuț s-au căsătorit, în finala Mireasa.

Ce s-a întâmplat între Ale și Ionuț, după ce au plecat din casa Mireasa! I-a „scăpat” un detaliu important: „Nu v-ați căsătorit?! Nu e noaptea nunții?”

Împreună sau separați? Este întrebarea pe care și-o pun mai mulți fani ai emisiunii Mireasa, după ce au ascultat mesajul postat de Ale pe pagina sa de Instagram.

Deși nu au câștigat marele premiu al primului sezon Mireasa, Ale și Ionuț i-au surprins pe toți, hotărând să se căsătorească în finala competiției.

Ionuţ şi Ale au părăsit şi ei casa Mireasa ca o familie, însă drumurile lor s-au separat, câteva ore mai târziu.

Alexandra Marin, cunoscută în casa Mireasa ca „Ale” a ținut să le mulțumească fanilor, celor care i-au încurajat pe toata durata concursului. La un moment dat, concurenta dezvăluie că Ionuț este „la somn, e acasă la el”.

Precizarea a pus pe gânduri mai mulți fani: „Cum adică Ionuț e acasă la el? Nu v-ați căsătorit? E noaptea nunții, nu?”. Însă cei doi și-au dezvăluit planurile încă din casa Mireasa.

Ale și Ionuț au explicat că vor merge fiecare la casa sa, câteva zile, pentru a-și revedea familiile, după lunile de despărțire. Apoi, Ionuț Raicu a dezvășuit că are de gând să se mute împreună cu noua lui soție, în Brăila.

Carava Mireasa, în căutarea iubirii

Încă de la începutul săptămânii, caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa casting.a1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Ultimele știri