Antena Căutare

Ionuț și Ale au luat o decizie radicală, în finala Mireasa! Nimeni nu se aștepta la asta: „Nu-mi vine să cred!”

Cu toate că s-au clasat pe ultimu loc în preferințele publicului, Ionuț și Ale nu au vrut să iasă din casa Mireasa necăsătoriți. Cuplul și-a oficializat relația, în direct.

Ionuț a iubit-o pe Petronela, i-a făcut ochi duci Alexandrei, dar s-a căsătorit cu Ale! Cu toate că nu au cîștigat marele premiu al primului sezon Mireasa, cei doi s-au căsătorit, în direct, chiar în platou.

Au fost atât de dornici să își oficializeze relația încât au luat poziția de miri chiar înainte ca Armando și Andra să termine de semnat actele. Le-au fost martori Lică și Costi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Armando și Andra, marii câștigători ai primului sezon Mireasa! Cel mai votat cuplu pleacă acasă cu premiul de 40.000 de euro: „Suntem suflete pereche”

După patru luni în casa Mireasa, competiția iubirii a ajuns la final! Marele premiu, în valoare de 40.000 de euro a fost câștgat de cuplul format din Andr Nicolin și Armando Rădulescu. Cei doi au spus cel mai frumos DA, în direct, în platoul Mireasa.

Întrebați dacă se căsătoresc, în direct, cei doi nu au ezitat. Armando a mărturisit că a rugat diviniatea să îi dea un semn, să știe dacă soarta lui trebuie legată de a Andrei.

Armando și Andra, marii câștigători ai primului sezon Mireasa! Cel mai votat cuplu pleacă acasă cu premiul de 40.000 de ... Cele mai hot scene din primul sezon Mireasa! Imaginile ce i-au dus pe marii câștigători ai sezonului în pragul eliminări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x