Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Mireasa

Sezonul 2020

Ionuț și Ale au luat o decizie radicală, în finala Mireasa! Nimeni nu se aștepta la asta: „Nu-mi vine să cred!”

Cu toate că s-au clasat pe ultimu loc în preferințele publicului, Ionuț și Ale nu au vrut să iasă din casa Mireasa necăsătoriți. Cuplul și-a oficializat relația, în direct.

Ionuț a iubit-o pe Petronela, i-a făcut ochi duci Alexandrei, dar s-a căsătorit cu Ale! Cu toate că nu au cîștigat marele premiu al primului sezon Mireasa, cei doi s-au căsătorit, în direct, chiar în platou.

Au fost atât de dornici să își oficializeze relația încât au luat poziția de miri chiar înainte ca Armando și Andra să termine de semnat actele. Le-au fost martori Lică și Costi.

„Eram convinsă că ei doi vor face pasul ăsta, indiferent de alegerea celor de acasă”, a spus Maria Buză.

Armando și Andra, marii câștigători ai primului sezon Mireasa! Cel mai votat cuplu pleacă acasă cu premiul de 40.000 de euro: „Suntem suflete pereche”

După patru luni în casa Mireasa, competiția iubirii a ajuns la final! Marele premiu, în valoare de 40.000 de euro a fost câștgat de cuplul format din Andr Nicolin și Armando Rădulescu. Cei doi au spus cel mai frumos DA, în direct, în platoul Mireasa.

Întrebați dacă se căsătoresc, în direct, cei doi nu au ezitat. Armando a mărturisit că a rugat diviniatea să îi dea un semn, să știe dacă soarta lui trebuie legată de a Andrei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
🏡 Intră în casă MIREASA și urmărește-i pe concurenți LIVE, 24/24, pe canalul special, pe AntenaPlay ▶️ antenaplay.ro/live/mireasa . ✅ Plus ediții integrale, aici > https://antenaplay.ro/mireasa

Site emisiunii este https://a1.ro/mireasa

Facebook >> https://www.facebook.com/mireasa.antena1official/

YouTube >> https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro