Antena Căutare

Ce spune Madi despre o presupusă relație a lui Sergiu cu o fostă concurentă din sezonul 8 Mireasa:”Dumnezeu le așează cum vrea el”

În spațiul online au apărut informații conform cărora Sergiu ar avea o relație cu o altă fostă concurentă de la Mireasa, după despărțirea de Madi.

madi si sergiu de la mireasa sezonul 8 Galerie
În spațiul online au apărut informații conform cărora Sergiu ar avea o relație cu o altă fostă concurentă de la Mireasa, după despărțirea de Madi. | Antena 1

Madi a fost informată că Sergiu ar avea o relație cu o fostă concurentă de la Mireasa, după ce ei s-au despărțit.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Hatice și Mihai Grosu au sărbătorit un an de relație. Ce surpriză i-a pregătit tânăra soțului ei

Mireasa sezonul 8. Ce spune Madi despre o presupusă relație a lui Sergiu cu o fostă concurentă

Sergiu ar avea deja pe cineva, cred internauții. Se zvonește că fostul iubit al lui Madi, încă soțul ei actual, ar avea o relație cu Luiza, fosta concurentă din sezonul 8 Mireasa.

Deși nici Sergiu, nici Luiza nu au confirmat acest lucru, zvonurile continuă să circule și au ajuns la urechile lui Madi.

Într-un live, cineva i-a scris acest lucru, iar ea a spus că a mai auzit informația. Nu se știe dacă este așa, cert e că Luiza afirma, în urmă cu câteva zile, că e singură.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, escapadă la munte alături de Amir. Susținătorii au observat un detaliu care i-a pus pe gânduri

”Luiza e cu Sergiu și încă se ascund”, i-a scris cineva în timp ce făcea live. Madi a spus: ”Am mai auzit lucrul ăsta. Am auzit și chestia asta, dar nu-i nicio problemă. Dumnezeu le așează cum vrea el. Merg înainte, normal. Viitorul are multe să ne ofere la fiecare”.

Madi a afirmat, în mai multe rânduri, că ea ar vrea o împăcare cu Sergiu, însă el nu își mai dorește. Spune că actualul ei soț, doar în acte, a blocat-o pe toate rețelele sociale.

”Aș fi dispusă să mă împac, dar treptat, să o luăm așa pas cu pas. Foarte ușor, să nu mă grăbesc. Degeaba trag eu înainte dacă el merge înapoi. Sentimentele nu dispar peste noapte. Voi lăsa timpul să decidă. Eu voi sta singură că nu îmi mai trebuie absolut nimeni. Ne-am despărțit de comun acord.”, a explicat Madi.

Când s-au despărțit Madi și Sergiu

Sergiu a făcut declarații despre despărțirea de Madi, la aproape o săptămână de când a publicat anunțul separării. Madi și Sergiu s-au căsătorit în sezonul 8 Mireasa, iar despărțirea s-a produs la foarte scurt timp de la cununia civilă din Finală.

Sergiu a spus că el și Madi s-au despărțit acum o lună, dar că nu erau bine nici când au fost împreună la Brașov.

Întrebat de unde știa Simona Gherghe despre despărțire având în vedere că a vorbit despre separarea lor în emisia live, Sergiu a răspuns că din anunțul public pe care el l-a făcut. Tânărul spune că el și Madi s-au despărțit de comun acord.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Ce a postat Șervan în mediul online, la scurt timp după eliminare. Pentru cine a avut un mesaj

Mireasa, sezon 7. Hatice și Mihai Grosu au sărbătorit un an de relație. Ce surpriză i-a pregătit tânăra soțului ei... Mireasa sezonul 8. Replica Luizei după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Sergiu. Ce spune tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x