Antena Căutare

Ce spune Petronela despre Ionuț și Ale. Discuțiile dintre cei trei nu s-au terminat nici la 2 ani după emisiune

Petronela a fost invitată la XNS pe Antena Stars și a dorit să lămurească care este situația dintre ea, Ale și Ionuț.

Ce spune Petronela despre Ionuț și Ale. Discuțiile dintre cei trei nu s-au terminat nici la 2 ani după emisiune Galerie
Ce spune Petronela despre Ionuț și Ale | Antena 1

Cei doi soți au declarat în trecut că le-a fost greu să formeze un cuplu în casa Mireasa din cauza Petronelei, care avusese și ea un cuplu cu Ionuț, înainte de intrarea lui Ale în casă.

Ce spun Petronela despre Ionuț și Ale

Chiar dacă au trecut doi ani de la terminarea sezonului lor, cei trei pare că nu au îngropat securea războiului. Ionuț și Ale au vorbit despre Petronela și cât de greu le-a fost să formeze un cuplu din cauza prezenței ei în casă, iar Petronela și-a cerut dreptul la replică.

Invitată la XNS, Petronela Rotar a spus că ea este foarte bine acum din punct de vedere profesional și că viața ei a decurs minunat de la ieșirea din casă. Aceasta a mai spus că nu înțelege de ce Ale și Ionuț o mai menționează în declarații, mai ales că acum au și un copil, dar și faptul că nu s-a înțeles bine cu nimeni pe parcursul competiției.

Petronela a mai spus că nici mamele din sezonul ei nu o apreciau, și, deși băieții o lăudau pentru faptul că gătește și face multă treabă prin casă, nimeni nu o privea cu ochi buni.

Motivul pentru care Andra nu vrea să mai audă de Petronela

Andra și Petronela au fost prietene de suflet, însă nu mai țin legătura. Cele două foste concurente de la Mireasa sezon 1 nu au mai vorbit de luni bune. Relația lor s-a terminat brusc.

”Rolurile s-au schimbat pentru că la început noi eram toate prietene și aveam o singură inamică, care era Petronela. Spre sfârșit, Petronela a devenit prietena mea și eu nu am mai vorbit cu fetele. Narcisa s-a transformat în Antihrist și a început să tot dea în mine. Lucrurile s-au schimbat între timp, deși noi credeam că suntem prietene.”, a zis Andra Nicolin la Mireasa: Confesiuni.

Andra a subliniat faptul că acum nu mai vorbește cu niciuna dintre fete. ”Nu mai țin legătura cu Petronela pentru că ea a fost cea care a fost alături de mine când ne-am despărțit. Știa absolut tot ce se întâmplase, poate marea majoritate a ce se întâmplase în relația mea, și atunci când am văzut că a ales să fie prietenă cu el, i-am zis: ”Nu ai cum să fii prietenă și cu mine și cu el. Fiind prietena mea de suflet, știind prin tot ce am trecut și nu a fost o experiență frumoasă deloc, să poți să te consideri prietenă cu el sau, nu știu, ceva de genul ăsta... mi s-a părut un fel de trădare și nu mai aveam nevoie și putere de astfel de oameni în viața mea. Experiența mea fusese foarte dură și nu mai simțeam nevoia să alimentez nicio relație care nu e ok”.

Mireasa sezonul 6. Roxana și Paul, față în față după ce tânărul a pus punct relației. Ce l-a supărat cu adevărat pe conc... Mireasa sezonul 6. Adina a izbucnit în lacrimi la Mireasa - Capriciile Iubirii: „Nu mă așteptam”. Ce s-a întâmplat în pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x