Antena Căutare

Mireasa sezonul 6. Roxana și Paul, față în față după ce tânărul a pus punct relației. Ce l-a supărat cu adevărat pe concurent

Roxana și Paul au avut ocazia să lămurească lucrurile dintre ei în ediția de vineri, de pe data de 23 septembrie 2022, din Mireasa - Capriciile Iubirii. Concurentul a vorbit despre adevăratul motiv care l-a făcut să pună punct relației cu aceasta.

Colaj cu Paul și Roxana de la Mireasa Galerie
Roxana și Paul au avut ocazia să lămurească lucrurile dintre ei în ediția de vineri, de pe data de 23 septembrie 2022, din Mireasa - Capriciile Iubirii | Antena 1

În gala de vineri, 23 septembrie 2022, Paul a luat o decizie radicală în ceea ce privește relația cu Roxana. Nervos, acesta a dat vestea că își dorește să pună punct legăturii cu concurenta deoarece este dezamăgit de comportamentul ei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 21 septembrie 2022. Mama Roxanei a intervenit în direct: ”Plâng în fiecare zi”. Ce i-a spus lui Paul

„Fie că pleacă, fie că nu, nu cred că o să mai fie ceva între noi. Mai ales după ce a vorbit cu Adina. Nu mi se pare normal să vrea să plece, să mă testeze. Nu mă despart în direct, în reluare. Nu mi se pare normal tot ce face. Vrea marea cu sarea, dar tot vrea să plece.”, spunea Paul atunci, vizibil deranjat de situație.

Roxana și Paul au fost puși față în față la Mireasa - Capriciile Iubirii, după ce tânărul a decis să încheie relația cu ea

La scurt timp de la vizionarea unui material în care s-a urmărit discuția dintre Paul și Denisa, concurentul nu s-a putut abține și a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care a pus punct relației cu Roxana este faptul că aceasta a vorbit „la mișto” despre el cu Adina.

De asemenea, tânărul a susținut că nu a fost deranjat de hotărârea Roxanei de a pleca din competiție, ci de comportamentul său în preajma Adinei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Roxana și Paul au declarat că formează un cuplu. Ce părere are mama fetei despre el

„Eu nu am fost supărat pentru că ea voia să plece, noi am vorbit. Ok, i-am zis să mă aștepte acasă pentru că o să vin. Am fost supărat pentru că acum 2-3 seri a venit la mine și mi-a spus sincer că a discutat cu Adina, și că o să înceteze cu toate lucrurile rele pe care le zice despre mine. Astăzi am văzut un material din care mi-am dat seama că a vorbit la mișto, adică îi spunea Adinei foarte la mișto să mă lase în pace. (...) Am văzut că discuția nu a fost absolut deloc serioasă”, a povestit Paul.

„Nu m-am gândit să mă despart în gală, nici gând. Știe foarte bine că i-am spus să mă aștepte.”, a mai adăugat el.

Întrebată de Gabriela Cristea dacă era serioasă atunci când a purtat conversația cu Adina, Roxana a oferit un răspuns care l-a luat prin surprindere pe Paul.

„Așa vorbim noi. I-am spus cât se poate de serios, dar i-am spus în modul nostru, cum vorbim noi amândouă. Mai și glumeam pe lângă, dar i-am spus să nu mai avem discuții de genul.”, a mărturisit concurenta.

„Eu am luat discuția în serios deoarece știu că pe ea a afectat-o. Ea e îndrăgostită de Paul, iar eu chiar l-am evitat cât am putut. (...) Eu nu am râs.”, a mai completat-o Adina pe prietena sa, în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Mireasa, sezonul 4. Ce meserie are Ion Șaulescu acum. Care este motivul pentru care nu a mai fost activ în mediul online... Ce spune Petronela despre Ionuț și Ale. Discuțiile dintre cei trei nu s-au terminat nici la 2 ani după emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x