Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Mireasa

Sezonul 2020

Cele mai hot scene din primul sezon Mireasa! Imaginile ce i-au dus pe marii câștigători ai sezonului în pragul eliminării

Armando și Andra, cel mai controversat cuplu din casa Mireasa, au fost aleși marii câștigători au primului sezon. De la începutul competiției, cei doi au fost protagoniștii unor scene interzise minorilor, motiv pentru care au fost la un pas de eliminare, nu doar o dată!

Cele mai hot scene din primul sezon Mireasa! Imaginile ce i-au dus pe marii câștigători ai sezonului în pragul eliminării

Evoluția lui Armando, în casa Mireasa, are toate ingredientele unei telenovele mexicane. Andra a reușit aă ajungă la inima lui.

Din fața televizorului, această apropiere nu a fost văzută cu ochi buni de familia acestuia.

Armando și Andra, marii câștigători ai primului sezon Mireasa! Cel mai votat cuplu pleacă acasă cu premiul de 40.000 de euro: „Suntem suflete pereche”

Tot alături de Andra, a încălcat și regulamentul, dându-și frâu liber sentimentelor. Însă testul iubirii l-a făcut să își schimbe părerea despre Andra. După eliminarea partenerei sale din casa Mireasa, Armando a găsit cale liberă către Raluca.

Ionuț și Ale au luat o decizie radicală, în finala Mireasa! Nimeni nu se aștepta la asta: „Nu-mi vine să cred!”

Șoc total în finala Mireasa! Publicul și-a ales favorita! Narcisa a rămas fără cuvinte:„ Vă multumesc că mă iubiți așa cum sunt!”

În materialul video de mai sus, puteați retrăi cele mai emoționante momente, dar și cele mai pasionale, din relația cuplului care a câștigat marele premiu, în valoare de 40.000 de euro, al primului sezon Mireasa.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
🏡 Intră în casă MIREASA și urmărește-i pe concurenți LIVE, 24/24, pe canalul special, pe AntenaPlay ▶️ antenaplay.ro/live/mireasa . ✅ Plus ediții integrale, aici > https://antenaplay.ro/mireasa

Site emisiunii este https://a1.ro/mireasa

Facebook >> https://www.facebook.com/mireasa.antena1official/

YouTube >> https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro