Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Mireasa

Sezonul 2020

Moment inedit! Ale și Ionuț și-au jurat prin cântec dragostea! "Frumusețea mea frumoasă, te voi lua acasă să ne iubi toată viața"

În ochii lui Ionuț nu mai există altă femeie mai frumoasă sau mai specială decât Ale! Dragostea lor a înflorit pe zi ce trece, iar acum a venit momentul să-și îcununeze destinele într-un singur legământ: dragoste eternă!

Momentul cererii în căsătorie a fost unul extrem de emoționant, cei doi și-au spus cele mai frumoase cuvinte de iubire prin cântec. Și-au jurat iubire și au mulțumit pentru faptul că s-au întâlnit. Vocile lor s-au împreunat, Ale a cântat, Ionuț a rostit și dragostea li s-a împlinit!

Casă de piatră pe piatră!

Cerere în căsătorie în platoul de la Mireasa! "Ești un dar de la Dumnezeu!" Ina și Ciprian își împreunează destinele

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
🏡 Intră în casă MIREASA și urmărește-i pe concurenți LIVE, 24/24, pe canalul special, pe AntenaPlay ▶️ antenaplay.ro/live/mireasa . ✅ Plus ediții integrale, aici > https://antenaplay.ro/mireasa

Site emisiunii este https://a1.ro/mireasa

Facebook >> https://www.facebook.com/mireasa.antena1official/

YouTube >> https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro