Cerere în căsătorie în platoul de la Mireasa! "Ești un dar de la Dumnezeu!" Ina și Ciprian își împreunează destinele

Moment emoționant până la lacrimi! Cu vocea ușor tremurândă, dar cu voință puternică, Ciprian și-a mărturisit iubirea în fața celei care urmează să-i fie soție pentru restul vieții. I-a jurat dragostea și i-a mulțumit că reușește să fie cea mai specială femeie din viața lui.

Dragostea plutește în aer. Ea cu privirea împânzită de emoție soarbe fiecare cuvând pe care viitorul ei soți i le rostește. "Ești un dar de la Dumnezeu!", îi spune Ciprian. Poate unele dintre cele mai frumoase cuvinte le-a auzit Ina, asăzi, de la bărbatul inimii ei.

Curioasă și dornică să audă că dragostea lui Ciprian este ca o flacără permanent nestinsă, acesta a scris un bilet punându-și sufletul pe tavă: "Ești tot ce mi-am dorit. Te iubesc și vreau să fii soția mea!".

Ina și-a măruturisit dorințele spunându-i iubitului ei că își dorește să fie nu doar soție, ci și mama copiilor lui, prietena lui, amanta lui, dar și iubita lui. Ina a spus DA!

Ina și Ciprian și-au jurat dragostea în platoul emisiunii Mireasa. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ultimele știri