Antena Căutare

Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

9 fete sunt gata să-i descopere pe cei 9 băieți din sezonul 9 Mireasa. Află poveștile și cine sunt tinerele concurente care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1.

Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1 Galerie
9 fete sunt gata să-i descopere pe cei 9 băieți din sezonul 9 Mireasa. Află poveștile și cine sunt tinerele concurente care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1. | Antena 1

În sezonul 9 Mireasa, nouă fete sunt hotărâte să trăiască intens experiența Mireasa și să-și găsească sufletul pereche. Tinerele sunt hotărâte să aleagă cu sufletul, în ritmul inimii, pentru o iubire care să țină o viață întreagă.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 9. Ei sunt băieții și mamele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Să le descoperim împreună pe concurentele sezonului 9 Mireasa. Cât de frumoase sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1.

Cu emoții, noile concurente ale sezonului 9 au pășit în casa Mireasa, unde au fost întâmpinate de Simona Gherghe. Iată ce au dezvăluit despre ele.

Cine e Maria de la Mireasa sezonul 9

Are 24 de ani, e din Slatina și este vărsător. Are 1,65 și 58 de kilograme. Este fost asistent manager la un restaurant. Se descrie ca o persoană credincioasă, empatică, impulsivă, glumeață.

Părinții lucrează în Anglia, în agricultură. Are un frate mai mic, de care e foarte apropiată.

A avut 2 relații serioase, prima de la 14 până la 22. Au fost despărțiți 1 an de zile, timp în care a avut altă relație. S-a împăcat cu fostul, cu care trebuia să se căsătorească anul acesta. S-au despărțit pentru că nu mai funcționau, se certau.

Spune că a fost o alegere spontană să se înscrie la Mireasa, la sugestia unei prietene. S-a înscris când era în oraș și într-o săptămână era deja concurenta noului sezon, cu numărul 9.

Cine e Cristina de la Mireasa sezonul 9

E din Constanța. Muncește de la 14 ani, dorindu-și independență financiară de la o vârstă fragedă. Are tatuaje, acid în buze. ”Am un suflet clasic, sunt o persoană simplă, dintr-o bucată”, a spus ea.

Prima relație a fost cu un arab, însă familia nu a fost de acord cu relația. Este motivul pentru care s-au despărțit, bărbatului i se găsise o persoană în Siria, adică îl aștepta o căsătorie aranjată. A doua relație și ultima a durat 3 luni. Au plecat să muncească în străinătate, iar viața grea și-a pus amprenta asupra legăturii lor.

A crescut la țară. Avea 7 ani când mama a plecat să muncească în străinătate. Spune că a fost o perioadă grea, care a afectat-o și nu ar pleca de lângă copilul ei.

Își dorește să se căsătorească în casa Mireasa. Știe, de asemenea, ce dorește de la viitorul partener: să fie mămos, independent, înalt, brunet, un bărbat care are cuvânt și și-l respectă, care să nu încerce să o schimbe.

Cine e Andreea de la Mireasa sezonul 9

Are 23 de ani, 1,67, 55 kg, zodia Balanță. Locuiește în Spania, a studiat la Facultatea de Geografie. De 17 ani locuiește în străinătate alături de familie.

I-a fost dificil să se adapteze în străinătate din cauza dorului de bunici. Nici cu limba nu s-a obișnuit ușor. În Spania locuiesc într-un camping, tatăl ei fiind cel care se ocupă de spațiul respectiv.

Visează să întâlnească un bărbat mai înalt decât ea, liniștit, cu simțul umorului, să o facă să se simte bine, să o respecte. Nu ar accepta într-o relație minciuna.

Dacă viitoare mama soacră nu o acceptă, consideră că la partener stă cheia.

A avut o singură relație serioasă, de 3 ani, în perioada facultății. După finalizarea studiilor, fiecare a mers pe drumul lor, având țeluri diferite.

Cine e Antonia de la Mireasa sezonul 9

”Sunt foarte hotărâtă să mă mărit”, a zis Antonia la intrarea ei în casă. Are 27 de ani, e din București, a studiat Arte și e artist tatuator. Primul loc a fost într-un cazino și a locuit în mai multe țări, dar nu s-a adaptat.

Părinții sunt divorțați de când avea 2 ani. Nu s-a recăsătorit niciunul, a rămas inițial cu tatăl, apoi s-a mutat la mama. Consideră că datorită mamei s-a construit ca persoană, așa cum își dorea.

A renunțat la facultate, specializarea Modă la UNARTE, pentru că nu îi plăcea felul în care se preda. Spune că a avut discuții în contradictoriu cu profesorii.

Consideră că e timpul să-și pună viața în ordine, dorește să se căsătorească, știe până și cum vrea să arate în ziua cea mare. Partenerul ideal ar trebui să fie înalt, bărbat alpha, însă importantă e energia și chimia cu acesta. Își dorește un iubit glumeț, cu suflet bun, care să iubească animalele. Antonia afirmă că are o slăbiciune pentru atleți.

A avut relații doar cu băieți mai mici, așa că nu exclude posibilitatea de a fi atrasă de un bărbat mai tânăr.

Cine e Laura de la Mireasa sezonul 9

Are 27 de ani și este din Ploiești. A studiat până în clasa a 9-a în România, apoi a plecat cu tatăl ei în Cipru. Părinții s-au despărțit pentru că mama nu a dorit să se mai căsătorească, având un mariaj eșuat în trecut.

Despărțirea părinților a afectat-o. Spune că a avut mai multe locuri de muncă, într-o fabrică de pâine, casier, apoi la o agenție de pariuri.

Prima relația a avut la 19 ani, au locuit împreună, dar a considerat că era prea devreme pentru căsătorie. S-a încheiat pentru că el s-a schimbat, fiind gelos și violent.

Partenerul ideal e înalt, nu o deranjează dacă e plinuț, important e să aibă un chip plăcut. Nu îi place minciuna și nu vrea să aibă alături un bărbat căruia să îi placă jocurile de noroc. Nu exclude un partener de o religie diferită, însă nu ar fi de acord ca acesta să aibă mai multe soții.

Cine e Valentina de la Mireasa sezonul 9

Are 23 de ani și e din Focșani. Se consideră o fire deschisă, puternică, asumată. E divorțată și nu are copii. Părinții sunt și ei divorțați, fiind crescută de bunica.

Tatăl avea probleme cu alcoolul, era violent cu mama, motiv pentru care aceasta a decis să-l părăsească. Rana pe care a produs-o această separare și-a spus cuvântul asupra fetei. A plâns când a povestit și a menționat-o pe bunica, care i-a fost alături mereu.

Visează să găsească pe cineva care să o înțeleagă. La 18 ani a început să muncească la un magazin, iar ulterior a început să fie creator de conținut pentru adulți, adică filme și poze cu conținut explicit. De la 18 ani face asta. Nu crede că e o meserie de viitor, dar momentan îi aduce beneficii materiale substanțiale și nu vrea să renunțe.

Vrea un partener brunet, cu ochii căprui, cu barbă. Să nu aibă burtă, să fie cât de cât ok. Caracterul să fie puternic, să se simtă protejată lângă el, să-i ia apărarea, să fie trup și suflet lângă ea, fidel și loial.

A divorțat anul trecut și a încercat să-și găsească fericirea în altă parte, dar nu a avut nicio legătură serioasă. Se consideră pregătită de căsătorie.

Cine e Andrada de la Mireasa sezonul 9

Are 20 de ani, e Gemeni și trăiește în Italia de la vârsta de 3 ani. Vorbește mai multe limbi străine și studiază Dreptul în Italia. În același timp, lucrează part time la un restaurant.

Spune că nu are experiență în dragoste. A vorbit cu mai mulți bărbați, dar niciunul nu a făcut-o să-și dorească să treacă la nivelul următor, adică să aibă o relație.

Nu ar înșela și nici nu ar accepta asta. Își dorește un partener care să o înțeleagă, înalt, simpatic, să nu fie gelos, să fie elegant. Nu ar accepta probleme cu legea și să aibă maxim 25 de ani.

”Pentru soacra potrivită o să fiu nora ideală”, e sigură Andrada. E dispusă chiar să se întoarcă în România pentru bărbatul iubit.

Cine e Iuliana de la Mireasa sezonul 9

Are 26 de ani, s-a născut în județul Bistrița Năsăud. A avut o copilărie fericită alături de animăluțe. Visează să găsească pe cineva cu care să se logodească în casa Mireasa. Vrea un iubit cald, iubitor, care să o ia de mână și să fie gata să înfrunte totul împreună.

Are mai multe tatuaje, unele dintre ele comune cu fostul logodnic. Dorește să le îndepărteze pe acestea. A avut două relații serioase, ambele de doi ani.

Cu primul iubit s-a logodit. Locuiau împreună, însă s-au despărțit din cauza infidelității. Celălalt iubit a învățat-o să aibă încredere din nou. Au plecat în Austria, unde a fost asistentă. S-au despărțit pentru că el nu a mai vrut să se întoarcă în România.

Își dorește un bărbat înalt, cu care să aibă chimie din prima, să fie un bărbat calm și respectuos. Nu contează religia, dacă are copii sau a fost căsătorit.

”Mi-ar plăcea ca viitoarei soacre să îi spun mama”, a zis ea sigură.

Cine e Delia de la Mireasa sezonul 9

Delia vine din Marea Britanie și are 28 de ani. E din Deva, a terminat Facultatea de Științe Politice în Timișoara. Susține că are o energie masculină, iubește controlul, să călătorească. A fost arbitru de fotbal, de aici și latura sa masculină, din cauza căreia a avut de pierdut în relațiile amoroase.

Ultima relația a durat 1 an și s-a încheiat din cauza faptului că ea nu a dorit să renunțe la prieteni, la machiaj și să treacă la religia lui. ”Își dorea cumva să fiu supusă lui”, a explicat ea. A povestit că l-a văzut un bărbat capabil să aibă o familie, însă nu a fost așa.

Totul s-a schimbat după ce s-au mutat împreună, Delia a dezvăluit un bărbat agresiv fizic și verbal. Nu a spus nimănui despre problemele sale, de teamă să nu fie judecată. Susține că a fost amenințată de fostul partener și că familia lui nu știa absolut nimic despre ea.

O sperie faptul că va locui alături de mame pentru că până acum nu a cunoscut mamele partenerilor ei.

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Unde au ajuns și ce au transmis pe internet... Concursul Iubire în ritmul tău îi premiază pe telespectatorii Mireasa. Ce trebuie să facă cei care își doresc să partici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x