Antena Căutare

Claudia, suspectată că are iubit în afara emisiunii! Cum se apără concurenta

Fanii o suspectează pe Claudia că are un iubit în afara casei "Mireasa". Zvonurile au fost alimentate și de faptul că tânăra a primit un trandafir și un bilet de la un admirator.

La scurt timp după ce a citit, în fața camerei, conținutul acestuia, Lorena i-a sugerat că destinatarul ar putea fi "prietenul nostru".

Discuția fetelor a decurs în felul următor:

Lorena: Eu mă gândesc la altceva, la altcineva.
Claudia: La cine? Frati-miu?
Lorena: Nu!
Claudia: Zi!
Lorena: La prietenul nostru.
Claudia: Nici vorba. Ce prieten? Vezi că se înțelege greșit.

Întrebată de Simona Gherghe, Lorena a spus că se referea la Mihai. Însă cadoul a fost adus de un curier, ceea ce înseamnă că nu este de la concurentul care o place.

Atunci, prezentatoarea emisiunii a adus în discuție comentariile fanilor, care o acuză pe Claudia că ar avea pe cineva în afara competiției.

"Păi dacă aveam un iubit, mai eram aici? Am o vârstă, dacă aveam tot ce îmi trebuie acasă, ce mai căutam aici? (...) Dacă voiam altceva (n.r. să se facă cunoscută) mergeam în altă parte", a spus ea. Cum s-a mai apărat Claudia, vezi în clipul atașat.

De ce mama lui Ionuț nu l-a însoțit în emisiune. Adevărul despre relația dintre cei doi... Excepție de la regulament în casa Mireasa. Claudia și Mihai au avut parte de o întâlnire neprevăzută...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x