Antena Căutare

Excepție de la regulament în casa Mireasa. Claudia și Mihai au avut parte de o întâlnire neprevăzută

Ultimele zile au fost grele pentru Claudia. Concurenta s-a simțit rău și a avut nevoie, de trei ori, de ajutorul echipei medicale.

Mihai s-a arătat interesat de starea de sănătate a fetei, așa că Simona Gherghe l-a lăsat, preț de câteva minute, să vorbească cu ea.

Aceasta a fost impresionată de gestul băiatului, pe care l-a catalogat drept "frumos". Cu toate acestea, nu vrea să îi acorde o șansă.

"E un gest frumos, la fel aș fi făcut și eu pentru oricine din casă. (...) Nu știu ce o să fie. Eu l-aș vedea doar în cercul meu de prieteni. E un om bun, am apreciat lucrul acesta, apreciez și faptul că-și face griji.

Exact cum a spus atunci când mi-a dat mesajul pentru care m-a protejat, mi-a spus că vrea să rămân în casă pentru că și el își va ieși probabil din fire și vrea să aibă pe cineva lângă el. Iar eu voi fi acolo, strict ca prieteni.", a spus Claudia.

Mai multe detalii găsești în videoclipul următor:

Claudia, suspectată că are iubit în afara emisiunii! Cum se apără concurenta... Cerere în căsătorie în casa Mireasa! Cătălin s-a așezat în genunchi cu o floare în mână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x