Căutare Live

Ce băieți! Ei sunt concurenții pregătiți să își găsească marea iubire, la „Mireasa”. Un soldat din Legiunea Franceză și o figură cunoscută, de la „Mireasă pentru fiul meu”

Ce băieți! Ei sunt concurenții pregătiți să își găsească marea iubire, la Mireasa.

Ciprian Vlad

Ciprian Vlad este din Făgăraș și are 35 de ani. Până de curând a manageriat un club în orașul său, iar pe viitor își dorește să reușească să pună pe picioare o afacere care să îi ofere un confort material.

Ciprian intră în casa Mireasa cu speranța că își va găsi sufletul pereche, o parteneră care să își dorească să clădească alături de el o familie frumoasă.

Îl însoțește mama sa - Mihaela Damian, stabilită în Italia, care și-a pus viața personală pe planul doi, pentru a-l ajuta pe Ciprian să participe la show. Mihaela este o mamă modernă, o femeie care are o vorbă bună pentru oricine, într-un moment dificil.

Ea își dorește să găsească în viitoarea sa noră o prietenă apropiată, care să pună fericirea și bunăstarea familiei pe primul plan.

Vasile Turnău

Vasile Turnău are 32 de ani, locuiește în București și de câțiva ani de zile are o afacere într-un complex comercial din oraș, care îi ocupă mare parte din zi. Toată lumea îi spune Lică, însă porecla sa ascunde un bărbat matur, care știe foarte bine ce își dorește de la viață și care intră în casa Mireasa cu gânduri de însurătoare.

În trecut, a avut o relație care s-a apropiat foarte mult de momentul nunții, însă lucrurile s-au complicat, iar cei doi nu s-au mai căsătorit.

Pentru a-l ajuta să facă o alegere mai bună în ceea ce privește persoana care îi va fi alături pentru tot restul vieții, mama sa - Mioara Turnău, participă împreună cu el la show-ul Mireasa.

Doamna Mioara este o soție iubitoare, mamă împlinită, și speră să fie și o soacră bună, pentru o noră care să facă familie frumoasă cu fiul său, Lică.

Florin Florea

Citește și
Chef Sorin Bontea a mers prima dată în Grecia cu ocazia filmărilor „Chefi fără limite”. Juratul și-a schimbat radical părerea
Chef Sorin Bontea a mers prima dată în Grecia cu ocazia filmărilor „Chefi fără limite”. Juratul și-a schimbat radical părerea
Chef Sorin Bontea a mers prima dată în Grecia cu ocazia filmărilor „Chefi fără limite”. Juratul și-a schimbat radical părerea
Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș a intrat în casa Mireasa și le-a cunoscut pe fete. Ce a spus când a văzut-o pe Nora
Perneș a intrat în casa Mireasa și le-a cunoscut pe fete. Ce a spus când a văzut-o pe Nora
Perneș a intrat în casa Mireasa și le-a cunoscut pe fete. Ce a spus când a văzut-o pe Nora
chef iosif stefanescu
Cine e chef Iosif Ștefănescu, simpaticul co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1
Cine e chef Iosif Ștefănescu, simpaticul co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1
Mai multe articole

Florin Florea s-a născut în Slătioara și are 28 de ani. Viața lui Florin a început cu o mare încercare - împreună cu fratele său, a fost lăsat de tată pe peronul unei gări. Și-a trăit copilăria în centre de plasament, iar sistemul l-a despărțit de fratele său, atunci când au fost plasați, separat, în grija unor familii surogat.

Însă soarele nu l-a uitat pe Florin, iar mai târziu, a început să răsară și pe strada lui. Datorită show-ului Mireasă pentru fiul meu, și-a reîntâlnit fratele, pe Cristian Șonea, după ani la rând în care nu a știut nimic despre el.

Iată că soarele continuă să îi surâdă lui Florin, pentru că acum a ajuns în show-ul Mireasa, de unde speră să plece cu o parteneră alături de care să poată construi o familie așa cum toate ar trebui să fie - împlinită, fericită și liniștită.

Prietenul său cel mai bun, Edy Catană, îl însoțește în emisiune, pentru a-l ajuta și a-l sfătui la nevoie, astfel încât Florin să facă cea mai bună alegere. Edy este un bun sfătuitor pentru prietenii săi, un tip gata de distracție, dar care are și un simț al responsabilității destul de bine înrădăcinat.

Ionuț Raicu

Ionuț Raicu are 23 de ani și este din Reghin, însă locuiește în Canada, acolo unde mama sa s-a stabilit acum câțiva ani. După ce a împlinit 18 ani, Ionut și-a împlinit un vis - acela de a se înrola în armata Legiunii Străine.

După un an de serviciu activ, însă, a fost nevoit să se întoarcă în țară, din cauza unei probleme medicale oftalmologice. Ionuț este un bărbat mai retras, căruia nu îi place să se expună în fața oamenilor din jurul său. Tocmai din acest motiv, decizia de a participa la show-ul Mireasa este una atipică pentru personalitatea sa, însă Ionuț este convins că experiența nu va putea să îi aducă decât lucruri bune.

Își dorește ca pe parcursul show-ului să cunoască o fată pe gustul lui, gata de măritiș și care să treacă toate testele Andradei, prietena lui cea mai bună și totodată însoțitoarea sa în casa Mireasa. Andrada este o fire prietenoasă, o bună confidentă și o sfătuitoare pe măsură.

Armando Rădulescu

Armando Rădulescu este din comuna Mănăstirea, județul Călărași și are 24 de ani. Pasiunile sale, într-o ordine stabilită clar de el, sunt fotbalul, gătitul, muzica și dansul.

Armando este un om care caută întotdeauna partea plină a paharului, indiferent de situația în care se află. Armando a avut o relație serioasă cu o fată de care s-a îndrăgostit “la prima vedere”, însă a pus punct relației după un an și jumătate, din cauza infidelității.

Își dorește ca show-ul Mireasa să îi ofere posibilitatea de a cunoaște o viitoare parteneră de viață, despre care spune că speră să nu îl dezamăgească, întrucât nu vrea să repete experiența din trecut.

În acest sens, pentru a se asigura că dragostea nu îl orbește, Armando intră în casa Mireasa însoțit de Lavinia, verișoara sa. Au copilărit împreună, își cunosc viața personală în detaliu, pentru că sunt cei mai buni prieteni, iar Armando este convins că sfaturile Laviniei îl vor ajuta pe parcursul show-ului.

Ele sunt concurentele din emisiunea Mireasa! Frumoase, ambițioase și cu pasiuni neașteptate! Ella de la iUmor își caută ... Rivalitatea își arată colții încă din prima zi, la Mireasa. Ce au de împărțit concurentele Alexa și Cătălina?...
Ultimele știri