Antena Căutare

Cum a apărut Alina de la Mireasa alături de bebelușul ei, în cea mai emoționantă ipostază. Ce a postat în mediul online

Alina de la Mireasa este proaspăt mămica unui băiețel adorabil. Fosta concurentă de la Mireasa s-a filmat alături de bebelușul ei în cele mai tandre ipostaze de până acum.

Cum a apărut Alina de la Mireasa alături de bebelușul ei, în cea mai emoționantă ipostază. Ce a postat în mediul online Galerie
Cum a apărut Alina de la Mireasa alături de bebelușul ei, în cea mai emoționantă ipostază. Ce a postat în mediul online | Antena 1

Într-o explozie de bucurie și iubire, Alina, fosta concurentă de la Mireasa de la Antena 1, și soțul ei, Valentin, au devenit proaspăt părinții unui băiețel adorabil pe nume Heracles.

Cum a apărut Alina de la Mireasa alături de bebelușul ei, în cea mai emoționantă ipostază. Ce a postat în mediul online

Cu doar câteva zile în urmă, Alina a împărtășit momente tandre și pline de iubire alături de micuțul său pe platforma de socializare Instagram, ccucerind inimile fanilor săi.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce nume poartă fiul Alinei și al lui Valentin. Băiețelul foștilor concurenți a primit un nume ieșit din comun

Fiecare postare și fiecare imagine dezvăluie o mamă devotată, plină de iubire și grijă pentru cel mic. Alina strălucește în rolul său de mamă, iar expresiile delicate și tandre pe care le împărtășește pe rețelele sociale ne arată cât de profundă și autentică este conexiunea dintre ea și micuțul Heracles.

Într-una dintre postările recente de pe Instastory, Alina a surprins inimile fanilor cu o imagine și un video emoționante, unde își ține cu delicatețe băiețelul în brațe, oferindu-i săruturi pline de tandrețe. Fotografiile și videoclipurile publicate de ea sunt o fereastră către lumea lor intimă, unde se reflectă fericirea și dragostea aduse de micul Heracles.

Nu doar Alina este în centrul atenției, ci și soțul ei, Valentin, care se dovedește a fi un partener implicat și devotat în noul lor rol de părinți. Ambii par a forma o echipă solidă, susținându-se reciproc în aventura minunată a creșterii unui copil.

Prin aceste postări pline de emoție și iubire, Alina nu doar împărtășește momente intime cu fanii ei, dar și inspiră alte mămici și tătici să se bucure de fiecare clipă cu cei mici.

Citește și: Mireasa sezon 5. Alina, declarație de dragoste pentru Valentin, după ce l-a adus pe lume pe fiul lor. Ce a făcut de ziua lui

Cu fiecare postare, Alina nu doar împărtășește fericirea ei, ci și construiește o comunitate virtuală plină de susținere și bucurie în jurul acestei noi etape a vieții sale.

Alina și Valentin s-au căsătorit în Finala sezonului 5 Mireasa și și-au consturit o familie superbă

Alina și Valentin de la Mireasa 5 au spus ”DA” pentru o viață împreună pe 18 iulie 2022, în Finală. Cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire în fața tuturor.

”Babe, să știi că am mari emoții. Vreau să încep prin a îți mulțumi. Nu am crezut că voi găsi pe cineva să iubesc atât de mult. Tu mi-ai arătat ce înseamnă dragostea. Mi-ai arătat ce înseamnă dragostea. Te iubesc pentru că văd în tine tot, te iubesc pentru că ești tu și pot să fiu eu lângă tine. (...) Pentru asta vreau să fiu soția ta, doamna Lupăștean.”, a spus Alina în ziua în care s-a căsătorit cu Valentin.

”Ai dreptate. În mintea mea totul a început așa. (...) Te-am văzut, te-am plăcut și nu am crezut că o să te iubesc atât de mult. Să văd în tine o femeie iubitoare, geloasă. Ești așa cum mi-am dorit. Cum ar spune un mecanic, cu toate dotările. Pentru mine ești cea mai perfectă. O să mă străduiesc toată viața să te fac fericită. (...) Mai vreau să știi că tot ceea ce însemn eu te iubește pe tine”, a spus și Valentin.

Mireasa, sezon 5. Ce nume poartă fiul Alinei și al lui Valentin. Băiețelul foștilor concurenți a primit un nume ieșit di... Mireasa sezon 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Albert și care e povestea lui. A avut un blind date cu Maria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x