Antena Căutare

Cum au apărut Petrică și Ella de la Mireasa pe Instagram, alături de un bebeluș. Ce au anunțat cei doi pe Instagram

Petrică și Ela Nemeș au apărut pe rețelele de socializare alături de un bebeluș și au scris cateva cuvinte emoționante.

Cum au apărut Petrică și Ella de la Mireasa pe Instagram, alături de un bebeluș. Ce au anunțat cei doi pe Instagram Galerie
Cum au apărut Petrică și Ella de la Mireasa pe Instagram, alături de un bebeluș. Ce au anunțat cei doi pe Instagram | Antena 1

Cei doi foști concurenți de la Mireasa, care au fost votați de public pentru a intra în posesia premiului cel mare, au apărut pe rețelele de socializare alături de un bebeluș, care deși nu este al lor, cu siguranță țin foarte mult la el.

Petrica și Ela de la Mireasa, într-o ipostază emoționantă pe rețelele de socializare. Cum au apărut alături de un bebeluș

Cei doi au apărut în mediul online și au surprins pe toată lumea cu această imagine emoționantă alături de finii lor care au un bebeluș adorabile, cu care aceștia s-au pozat. Se cunoaște deja faptul că, din păcate, Ela a pierdut o sarcină destul de avansată și că amândoi au fost foarte devastați de acest lucru.

Aceștia și-au găsit puterea de a fi din nou încrezători și fericiți și s-au putut bucura pentru pretenii lor.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. La ce schimbare neașteptată de look a apelat Ela. Cum arată acum soția lui Petrică: „Ești minunată!”

Imaginea a fost foarte apreciată de fanii cuplului de la Mireasa care au simțit să le transmită cât de frumoși sunt cu toții și cât de mult îi apreciază pe fiecare în parte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Au venit finuții în vizită cu micuțul Darian! Să crească mare și să fie sănătos”, a scris Petrică în descrierea fotografiei de pe Instagram.

Citește și: Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică

Ela și soțul ei s-au cunoscut în casa Mireasa, sezonul 4. Deși nu a fost dragoste la prima vedere din partea concurentului, tânăra a știut încă din prima clipă că Petrică este sufletul său pereche.

În ciuda obstacolelor care le-au stat în cale, cei doi nu au renunțat unul la celălalt. Mai mult, dragostea lor a devenit mai puternică pe zi ce trecea. Astfel, Ela și Petrică au hotărât să se căsătorească civil în Finala show-ului matrimonial.

Povestea lor de iubire a emoționat peste măsură telespectatorii, care au votat cuplul lor într-un număr cât mai mare. Decizia publicului i-a adus pe concurenți pe primul lor în clasamentul din Marea Finală, câștigând premiul în valoare de 40.000 de euro.

La aproximativ doi ani de la ieșirea din competiția show-ului matrimonial, Ela și Petrică sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Aceștia se bucură din plin de căsnicia lor, iar drept dovadă stau postările de pe rețelele sociale.

Mireasa, sezon 9. Antonia, vizită surpriză de la mama, bunica și prietena ei. Ce au spus despre Valentin... Mireasa, sezon 5. Andreea Catrina a anunțat sexul bebelușului. Tânăra a dat vestea că este însărcinată chiar de Crăciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x