Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. La ce schimbare neașteptată de look a apelat Ela. Cum arată acum soția lui Petrică: „Ești minunată!”

Ela, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa, a apelat la o schimbare neașteptată de look. Susținătorii au fost uimiți când au văzut cum arată părul ei acum. Iată ce imagine a publicat pe contul de Instagram.

Colaj cu Ela de la Mireasa Galerie
Ela, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa, a apelat la o schimbare neașteptată de look | Antena 1

Ela și-a luat prin surprindere prietenii din mediul online cu o schimbare spectaculoasă de look. Soția lui Petrică nu mai arată deloc așa cum telespectatorii au cunoscut-o în sezonul 4 Mireasa. Tânăra a trecut printr-o transformare de senzație.

Pentru că este activă în mediul online, fosta concurentă a show-ului matrimonial nu a ezitat să le arate susținătorilor că a apelat la un nou look. Imaginea pe care a publicat-o pe contul de Instagram a generat mai bine de 1.000 de like-uri și câteva mesaj din partea urmăritorilor.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Cum arată Ela în costum de baie. Soția lui Petrică a renunțat la inhibiții și s-a lăsat pozată la plajă

De asemenea, din postarea ei se poate observa că trece printr-o perioadă fericită. Se pare că soția lui Petrică a găsit puterea să zâmbească din nou, după ce a trecut prin momente dificile când a pierdut sarcina.

Ce schimbare de look și-a făcut Ela din sezonul 4 Mireasa

Ela a cucerit simpatia publicului cu felul carismatic și sensibil, motiv pentru care se mândrește cu o comunitate impresionantă de prieteni pe contul de Instagram. Încă de la Finala sezonului 4 Mireasa, soția lui Petrică și-a ținut la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața ei prin intermediul rețelelor sociale.

De curând, tânăra a decis să facă o schimbare neașteptată în ceea ce privește aspectul său fizic, însă nu a uitat să le arate și prietenilor virtuali. Aceasta a publicat o fotografie în care se poate observa că are părul „vopsit” ombre.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Cum au apărut Ela și Petrică la un eveniment. Cât de mult s-a schimbat tânăra de când a pierdut sarcina

În descrierea postării, Ela a dezvăluit că nu a apelat la această schimbare definitiv, deoarece a folosit o coadă care imită perfect părul natural. Un lucru este evident, noul look o prinde de minune pe soția lui Petrică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea a generat o serie de comentarii din partea prietenilor virtuali.

„Ești superbă, draga mea”, „Ești minunată brunetă!”, „Superbă și sexy” sau „Minunată!”, i-au transmis susținătorii din mediul online.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică

Ela și soțul ei s-au cunoscut în casa Mireasa, sezonul 4. Deși nu a fost dragoste la prima vedere din partea concurentului, tânăra a știut încă din prima clipă că Petrică este sufletul său pereche.

În ciuda obstacolelor care le-au stat în cale, cei doi nu au renunțat unul la celălalt. Mai mult, dragostea lor a devenit mai puternică pe zi ce trecea. Astfel, Ela și Petrică au hotărât să se căsătorească civil în Finala show-ului matrimonial.

Povestea lor de iubire a emoționat peste măsură telespectatorii, care au votat cuplul lor într-un număr cât mai mare. Decizia publicului i-a adus pe concurenți pe primul lor în clasamentul din Marea Finală, câștigând premiul în valoare de 40.000 de euro.

La aproximativ doi ani de la ieșirea din competiția show-ului matrimonial, Ela și Petrică sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Aceștia se bucură din plin de căsnicia lor, iar drept dovadă stau postările de pe rețelele sociale.

Ce meserie vrea să aibă Cătălina de la Mireasa și ce cursuri face în prezent. Fosta concurentă a fost filmată în timpul ... Ce a publicat Alina de la Mireasa după ce a fost eliminată. Ce spune despre dragoste și cum s-a pozat: „..e un joc dific...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x