Antena Căutare

Cum se înțeleg acum Bia și doamna Anina. În casa Mireasa, cele două au fost la cuțite

Bia, Robert și doamna Anina au fost protagoniștii celui mai recent episod Familia Mireasa povestea continuă. Iată ce relație au acum cele mai importante femei din viața lui Robert.

Bia, Robert și doamna Anina au fost protagoniștii celui mai recent episod Familia Mireasa povestea continuă. Iată ce relație au acum cele mai importante femei din viața lui Robert.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 26 februarie 2024. Simona Gherghe lipsește astăzi din platou. Cine moderează emisiunea

Cum se înțeleg acum Bia și doamna Anina. În casa Mireasa, cele două au fost la cuțite

Bia și doamna Anina se înțeleg mai bine ca niciodată după ce au ieșit din casa Mireasa.

”E drept că nu prea ne-am întâlnit. Ne-am lăsat și noi spațiu personal, timp. Ne-am întâlnit o dată pe 2 ianuarie, când au venit ei în Oradea de la Pitești. După aceea am mai vorbit la telefon, astăzi ce ne-am întâlnit. Îi simt mai bine, tocmai am spus înainte că pe Robert l-am simțit mult mai calm, mai liniștit.”, a spus doamna Anina.

Bia susține că se înțelege foarte bine cu Cristina, sora lui Robert: ”Consider că ne asemănăm din toate punctele de vedere, cumva o simt mai mult ca sora mea. Vorbim în fiecare zi, am și ieșit singure.”

Cât despre relația cu doamna Anina, mama lui Robert susține că și-ar dori să revină totul la normal, după tensiunile și discuțiile din casa Mireasa.

Ea chiar a invitat-o pe Bia la o ieșire la fetele. Tânăra a fost de acord și i-a spus că și-ar dori să îi viziteze pe ea și pe Robert.

”Îmi doresc un nou început. Îmi doresc să te simți bine în Oradea și în familia noastră.”, a mai subliniat doamna Anina.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 26 februarie 2024. Laura, afectată de cuvintele doamnei Daniela.I-a întors spatele mamei când aceasta îi vorbea

Bia şi Robert s-au căsătorit în sezonul 8 Mireasa, Iubire Infinită

Bia şi Robert au fost al patrulea cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Robert a oscilat între două fete care i-au atras atenția la începutul sezonului 8 Mireasa. În cele din urmă, băiatul și-a dat seama că Bia este femeia potrivită pentru el. Relația dintre Bia și Robert nu a fost tot timpul susținută de mama tânărului.

Doamna Anina, care și-a însoțit fiul în competiție, nu a fost mulțumită de interacțiunile pe care le avea cu viitoarea noră, iar conflictele nu au întârziat să apară. Nora și soacra au avut mai multe certuri și împăcări, dar Robert nu a adus niciodată în discuție posibilitatea despărțirii. Robert și Bia s-au logodit la Milano. Băiatul a ascuns inelul în înghețată și a lăsat-o fără cuvinte pe iubita lui. Cei doi au decis să-și depună actele pentru căsătorie, dar cu un contract prenupțial, așa cum și-a dorit mama tânărului.

Cei doi s-au căsătorit în Finala Mireasa și și-au rostit jurăminte superbe:

Bia: Vreau să-mi așez inima în palmele tale. Vreau să-ți promit că nu-mi voi încălca eu promisiunile, te voi iubi atent, cald și necondiționat. te voi încuraja, sprijini și te voi admira în toate visele tale. Iubirea se definește prin curaj, despre asta vreau să fie ziua mea. Ești un bărbat determinat, ești bărbatul care m-a învățat să mă las protejată și iubită. Acasă va adăposti cea mai atentă soție, cel mai iubit soț și cei mai încăpățânați copii.

Robert: Iubita mea, Bia, acest moment va marca începutul unui nou capitol în viețile noastre, dorința mea e să-ți demonstrez în fiecare zi că te doresc lângă mine. Mă citești ca pe o carte deschisă. Ai stat lângă mine, arătându-mi compasiune și iubire, acel tip de iubire de care am nevoie în viața mea. Vreau să-ți demonstrez ție, dar și mie, că pot fi un bun partener de viață. Te iubesc la inifinit.

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezonul 9, 26 februarie 2024. Laura, afectată de cuvintele doamnei Daniela.I-a întors spatele mamei când aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x