Antena Căutare

Cum se pregătesc Daiana și Dani de la Mireasa pentru nașterea fiului lor. Cum arată acum tânăra însărcinată

Daiana și Dani sunt în toiul pregătirilor. Foștii concurenți Miresa mai au foarte puțin până când își vor putea strânge fiul în brațe.

Galerie
Dani și Daiana se pregătesc să devină părinți | Antena 1 & Instagram

Fostul concurent Mireasa a anunțat că tânăra va naște la finalul lunii noiembrie, în Germania. Dani și Daiana au publicat pe rețelele sociale o fotografie cu ei, iar cei care au privit imaginea nu au putut să nu observe cât de frumoasă este tânăra însărcinată. Dani și Daiana au ținut legătura cu susținătorii lor și au vorbit live pe TikTok despre pregătirile pe care le-au făcut pentru venirea pe lume a primului lor copil.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic

Daiana și Dani de la Mireasa, pregătiți să devină părinți

Articolul continuă după reclamă

Viitoarea mămică a precizat că este pregătită cu multe dintre lucrurile de care va avea nevoie când bebelușul va veni pe lume.

„Majoritatea lucrurilor le am. Am de toate, am cărucior, am pătuț, am un leagăn, doar să vrea să stea, am hăinuțe, am și primit în parte parte. Am cădiță, vreo trei pachete de scutece, am lucrușoare. Eu sunt cea mai norocoasă femeie, cu cele mai tari mămici”, a declarat Daiana de la Mireasa, pe TikTok, potrivit Spynews.ro.

”Dumnezeu ni l-a dat când trebuia să ni-l dea. E o bucurie și o binecuvântare. Nu e prea devreme sau prea târziu să ai un copil. Dacă Dumnezeu ți-l dă, ți-l dă pentru că meriți și pentru că e momentul să fii părinte. A fost foarte devreme să mă căsătoresc. Cine se căsătorește după cinci luni?”, a mai spus Daiana, într-un live, pe TikTok.

Fata a mărturisit că nu s-a simțit bine la începutul sarcinii, că a fost internată și că are o sarcină toxică: „Sunt una dintre cele 2% dintre femei care are o sarcină toxică și vomită și apa pe care o bea. Acum sunt bine. Am crezut că mor 2 luni de zile. Am aflat că sunt însărcinată la 5 săptămâni jumate. Eu acum mi-am revenit, dar nu vreți să știți prin ce am trecut. Nu am pofte pentru că mi-a fost foarte rău”, a mărturisit Daiana.

Întrebați despre botez, cei doi au spus că nu s-au gândit încă la nași: „Botezul o să fie foarte restrâns, cu familia. Având nunta la anul ne vom petrece acolo. Dar nu facem nuntă și botez în același timp”.

Daiana a publicat imagini cu ecografia, în dimineața zilei de 29 aprilie 2024. Foștii concurenți ai sezonului 7 așteaptă un copil! Aceasta a dat vestea chiar de ziua băiatului printr-un mesaj în care l-a numit „tati”.

Îți doresc din suflet să ai parte doar de iubire, multă sănătate și fericire alături de noi. Toate visele și planurile tale să se îndeplinească exact așa cum îți dorești.
Ești cel mai minunat, iubitor, răbdător, familist.. soț. Ești exact cum mi te-am cerut la Dumnezeu și așa am norocul să pot să mă bucur de tine pentru o veșnicie.
Să îți dea bunul Dumnezeu putere, răbdare și multă încredere în tine pentru ca poți reuși absolut orice îți propui și noi vom fi alături de tine la orice pas ca o familie ce suntem.
Te iubim și ne mândrim cu tine, tati!”, a transmis Daiana pe rețelele sociale.

Mireasa sezonul 10, 19 septembrie 2024. Ceartă de proporții între Gabriel și Ștefan. Doamna Ioana a răbufnit de nervi: „... Mireasa sezonul 10, 19 septembrie 2024. Alexia nu ar vrea ca Mihai să îi verifice telefonul. Care este motivul: „Am poze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x