Antena Căutare

Momentul sincerității, în casa "Mireasa"! Cuplurile își exprimă recunoștința! "A fost o experiență minunată, aș repeta-o de o mie de ori, doar ca să te întâlnesc"

Concurenții și-au exprimat sentimentele, gândurile si trăirile. Vedeți ce au pe suflet fiecare dintre finaliștii din casa "Mireasa".

Fiecare dintre concurenți și-au exprimat recunosțința și au spus tot ce au pe suflet. Fiecare a învățat câte cava din experiența acestei aventuri.

Cuvintele concurenților din casa Mireasa au fost spuse din suflet

"Pentru mine asta a fost cea mai tare și benefică experiență din viață mea. Iubirea mea îți mulțumesc ca ai apărut în viața mea. IUbirea mea, te iubesc din tot sufletul meu. Îți mulțumesc ca ai apărut în viața mea, ca mă faci un om mai bun. Îmi doresc să-mi petrec toata viața lângă tine", au fost cuvintele lui Armando.

Stripperi și atingeri păcătoase! Fetele din casa "Mireasa" și-au făcut de cap! | Video

Dar și iubita lui Andra a avut un discurs extrem de emoționant.

"A fost o experiență minunată, aș repeta-o de o mie de ori, doar ca să te întâlnesc."

Vedeți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Se apropie Marea Finală "Mireasa"! Vezi ce rochii de gală si-au ales fetele! | Video... Între două nu te plouă! Florin, în pat, alături de două concurente! "Se ține ca scaiul de ea" | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x