Antena Căutare

Stripperi și atingeri păcătoase! Fetele din casa "Mireasa" și-au făcut de cap! | Video

După o seară de pomină a burlacilor, fetele au parte de o super petrecere cu stripperi, dar cele trei burlăcițe nu intră în jocul celor doi bărbaț provocatori.

Fetele au încins o petrecere de pomină în compania stripperilor, in timp ce baieții priveau de la balcon.

După ce ieri, băieții au avut parte de distracțiee, astăzi a venit rândul fetelor să-si faca de cap.

Tinerele au avut parte de doi prezența unor dansatori extrem de sexy si plini de mușchi, care au dansat și le-au făcut pe tinere sa se simta bine.

Armando, atingeri păcătoase! Andra, foc și pară! Gelozia a pus stăpânire pe casa "Mireasa"! "Îți rup mâna dacă îl atingi"

Cele trei burlăcițe au stat cuminți

Muzica a răsunat în casa Mireasa, unde, fetele au avut parte de un show incendiar.

Doar cele trei burlăcițe nu au intrat in jocul provocator al stripperilor. Cum s-au distrat fetele, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la MIreasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Maria Buză, rememorări și bune intenții! Ale și Andra explică de ce au sărit gardul casei "Mireasa" | Video... Au sărit gardul și s-au pus pe ironizat! Nuțu și Ciprian, circ fără bani! "Nu mai pot, am fugit din casă!" | V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x