Antena Căutare

Daria și Adrian de la Mireasa, anunț despre căsătorie? A cerut-o fostul concurent de soție pe aceasta? Ce au declarat

Daria și Adrian de la Mireasa au o relație foarte frumoasă încă din cadrul emisiunii, însă deși poate unele persoane erau sceptice cu privire la relația lor, cei doi par să se iubească din ce în ce mai mult.

Daria și Adrian de la Mireasa, anunț despre căsătorie? A cerut-o fostul concurent de soție pe aceasta? Ce au declarat Galerie
Daria și Adrian de la Mireasa, anunț despre căsătorie? A cerut-o fostul concurent de soție pe aceasta? Ce au declarat | Antena 1

Daria și Adrian formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Mireasa sezonul 8. Iată ce au dezvăluit cu privire la o posibilă nuntă, după ce Daria a anunțat în mediul online că în 2024 vrea să-i poarte numele de familie iubitului ei.

Daria și Adrian au vorbit despre căsătorie. Ce au spus foștii concurenti de la Mireasa despre acest lucru

Cei doi fosti concurenti, care și-au declarat iubirea în fața întregii țări, au fost în centrul atenției după ce au anunțat că sunt împreună în continuare, dar cu privire la o eventuală cerere în căsătorie, lucrurile par a fi într-o zonă incertă.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce a postat Daria, la scurt timp după Finală. Cum a apărut alături de Adrian: „Suntem împreună”

Pe conturile lor de social media, Daria și Adrian au postat imagini pline de iubire și afecțiune unul față de celălalt, evidențiind momentele lor fericite petrecute împreună în timpul sărbătorilor de iarnă. Cu mesaje pline de căldură, cei doi au dorit să le transmită fanilor lor că totul merge bine în relația lor și că sunt într-o perioadă foarte fericită a vieții lor.

Cu toate acestea, o întrebare a rămas în mintea fanilor lor - Adrian a cerut-o pe Daria de soție? Într-un răspuns comun pe Instagram, cei doi au abordat subiectul într-un mod amuzant și misterios.

„Vă salutăm, dragilor, ne-ați întrebat cum suntem după Mireasa. Suntem foarte bine, suntem fericiți. Suntem foarte bine! Nu, nu m-a cerut. Am văzut că mulți ne-ați întrebat dacă m-a cerut, dacă am programat nunta. Stați aproape că vă anunțăm noi”, spune Daria, râzând, alături de Adrian.

„Deocamdată nu am cerut-o”, adaugă Adrian, menținând suspansul și lăsându-i pe fani cu inima plină de curiozitate cu privire la viitorul lor. Cu toate acestea, această declarație nu a făcut decât să alimenteze speculațiile și să stârnească și mai mult interesul publicului.

Indiferent de viitorul incert, este clar că Daria și Adrian au găsit fericirea unul în brațele celuilalt și continuă să se bucure de această călătorie împreună. Fanii lor rămân nerăbdători să vadă ce surprize le pregătește viitorul și îi susțin cu căldură pe acești doi îndrăgostiți care au reușit să transforme o poveste de dragoste televizată într-una reală și durabilă.

Citește și: Mireasa sezon 8, 20 decembrie 2023. Pe cine au avut alături Bia și Robert în campania pentru Finală. De ce Daria nu i-a susținut

Ce au spus Adrian și Daria la o zi după Finala sezonului 8 Mireasa

Ulterior, tânăra a publicat o imagine cu ea și Adrian în mașină, precizând că sunt împreună ș că vor intra să vorbească mai multe cu susținătorii lor, însă deocamdată sunt puțin cam ocupați:

„Suntem împreună, dragilor! Momentan suntem prinși cu puțină treabă”, a transmis Daria pe contul ei de Instagram.

Daria și Adrian au participat la Finala sezonului 8 Mireasa.

Ulterior, Dara și Adrian au ajuns la Cluj, acasă la părinții fetei. Mama tinerei i-a întâmpinat pe cei doi:

„Am ajuns la Cluj! Acolo e și mama! Ce frumos ninge!”, a spus Daria fericită.

Mireasa: Confesiuni. Bia, în lacrimi în timp ce vorbea despre doamna Anina. Ce a mărturisit pentru prima dată... Mireasa Confesiuni. Ce s-a întâmplat înainte de Marea Finală. Bia a dezvăluit ceva ce publicul n-a putut vedea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x