Antena Căutare

Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, veste importantă la Capricii. Ce anunt au făcut: „E cu ochi?!”

Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa au intrat în direct la Mireasa. Capriciile Iubirii pentru a le da o veste importantă fanilor. Ce au anunțat

Galerie
Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, au intrat în direct la Mireasa. Capriciile Iubirii pentru a da o veste importantă | Antena 1

Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa au intrat direct la Mireasa. Capriciile Iubirii. Tinerii proaspăt căsătoriți au dat vestea mult așteptată de fani, în direct.

„Am fost foarte ocupați, ba la Deva, ba la Bistrița. Pentru că trebuie să vă dăm o mică veste”, a spus Liviu.

„E de bine, e de bine”, a completat Delia.

„Aoleu! E cu ochi?”, a fost reacția Gabrielei Cristea.

„Momentan încă nu. Am găsit sala și am stabilit data nunții”, au anunțat câștigătorii sezonului 9 Mireasa.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Delia și Liviu, contraziceri la interviu. Cu ce nu au putut pica de acord și ce fată i-a dezamăgit

Delia și Liviu au stabilit data nunții. Când va avea loc cununia religioasă

Delia și Liviu au anunțat în direct la Mireasa. Capriciile Iubirii că au stabilit data nunții. Cei doi se vor căsători religios pe data de 23 august 2025.

„Avem muzică, avem de mâncare și avem și unde să stăm cu oamenii. Și vă așteptăm pe toți!”, au anunțat câștigătorii sezonului 9 Mireasa.

Tinerii au mai dezvăluit că relația lor merge perfect de la finala show-ului matrimonial. De altfel, Delia a fost plecată în Marea Britanie pentru a-și rezolva probleme cu vechiul loc de muncă.

Cei doi le-au oferit și o serie de sfaturi noilor concurenți.

„Cel mai important sfat: să fie sineri, reali, cum sunt ei, nimic în plus. Ceea ce au de arătat să arate, să fie pe față”, a spus Liviu.

„Și eu le dau un sfat fetelor: Să nu se grăbească! Eu m-am grăbit și el la fel și era să ajunge undeva unde nu ar fi fost la fel de frumos. Să aibă răbdare, să cunoască toți băieții”, a ținut să precizeze și Delia.

Citește și: Mireasa: Confesiuni cu Delia și Liviu. Ce spun câștigătorii că vor face cu premiul și ce a zis fata despre prietenia cu Laura

Delia și Liviu sunt câștigătorii sezonului 9 Mireasa- Ritmul Inimii. Cei doi s-au căsătorit în Marea Finală

Delia și Liviu sunt marii câștigători ai sezonului 9 Mireasa- Ritmul Inimii. Cei doi s-au îmbățișat și au primit cecul de 40.000 euro.

Înainte de a spune „Da” și de a deveni familia Negrea în Marea Finală, mirii și-au făcut jurmămite emoționante.

Delia: Sufletul meu bun și frumos, vreau să-ți mulțumesc că ai intrat în viața mea! Dumnezeu m-a binecuvântat cu o npuă familie: tu, dragul meu soț, dar și mama ta! Fericirea se poate citi pe chipul meu! Promit să te iubesc, să te susțin, să te sprijin așa cum nimeni nu a făcut-o vreodată. Când în viața noastră nu va fi doar sirop, promit să încerc să te fac să zâmbești. Promit să te fac să te simți cel mai viitor bărbat. Te iubesc până la Doamne- Doamne și niciodată înapoi!

Liviu: Vreau să-ți mulțumesc că ai fost alături de mine la bine, la greu. Toată viața asta o să mă ai lângă tine indiferent de situațiile prin care vom trece. Tot ce am să-ți promit ție e doar fericire, liniște, susținere, încredere. Să știi că te iubesc până la Doamne-Doamne și niciodată înapoi!

Mireasa, sezon 9. Valentin și Elena s-au despărțit. Mesajele despre separare publicate de cei doi: „Nu am dorit să ascun... Mireasa sezonul 9. Ce a dezvăluit Elena despre familia ei. Cum se înțelege cu mama după mărturisirile grele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x