Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Delia și Liviu, contraziceri la interviu. Cu ce nu au putut pica de acord și ce fată i-a dezamăgit

Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, au fost primii intervievați la Mireasa: Confesiuni. Cei doi soți au avut un moment în care nu au putut pica de acord.

Galerie
Delia și Liviu sunt câștigătorii sezonului 9 Mireasa | Antena 1

Vezi primul episod din sezonul 5 Mireasa: Confesiuni AICI. Episodul cu Delia și Liviu este exclusiv și integral în AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa: Confesiuni cu Delia și Liviu. Ce spun câștigătorii că vor face cu premiul și ce a zis fata despre prietenia cu Laura

Delia și Liviu, contraziceri la Mireasa: Confesiuni. Cu ce nu au putut pica de acord cei doi soți: „Eu nu sunt de aceeași părere”

Delia și Liviu s-au contrazis unul pe altul când au fost întrebați care cred că ar fi fost deznodământul emisiunii Mireasa dacă Albert și Laura s-ar fi căsătorit. În timp ce Delia spune că Laura și Albert ar fi câștigat, Liviu nu este de acord.

„Ei aveau un cuplu format foarte târziu. Cred că oamenii de afară îi apreciază individual, dar trebuie să vezi mai mult. Eu cred că am fi câștigat oricum”, a spus Liviu.

„Eu nu sunt de aceeași părere cu Liviu. Laura și Albert au demonstrat că au susținători foarte importanți. Eu cred că ei ar fi beneficiat d eprmeiu dacă s-ar fi câștigat”, a spus Delia.

„Eu consider că toate cuplurile sunt închegate”, a completat fata.

„Nu-i adevărat. Eu consider cuplul nostru cel mai bun”, a spus Liviu.

„Noi avem de multe ori păreri diferite, dar contează cum punem problema să discutăm”, a conchis Delia.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Laura, mesaj emoționant la scurt timp de la Finală: „Mi-e dor de tine”. Cui i s-a adresat tânăra

Ce fată spune Delia că a uimit-o în Finală cu atitudinea ei: „S-a prefăcut că nici măcar nu ne cunoaște”

Delia a mărturisit la Mireasa: Confesiuni că a fost dezamăgită de atitudinea Elenei față de ea în Finală.

„Uimirea mea a fost din partea Elenei. Ieri s-a făcut că nici măcar nu ne cunoaște. Nici în timpul emisiunii, nici după. Adică nu am discutat și nu am schimbat două vorbe. În schimb cu restul ne-am saluat, ne-am felicitat. Familia lui Ștefan a venit să ne felicite. Cristian s-a bucurat cel mai tare dintre toți! Eu și Elena nu ne-am înțeles în casă. Poate își dorea să câștige Cristina și Alexandru”, a spus Delia.

Vorbind despre interacțiunile pe care le-a avut la începutul sezonului 9 Mireasa, Liviu a explicat că a spus că ar fi vrut să o cunoască pe Maria datorită filmulețului de prezentare:

„Maria a fost cea mai cu nasul pe sus. La un moment dat ea se plângea că e singură în casa Mireasa. Ea nu a lăsat să se cunoască cu o persoană. Când nimeni n-a mai vrut-o s-a epuizat stocul. Și când Ștefan a intrat în casă a luat ce a mai fost”, a spus Liviu.

"Mireasa: Confesiuni", seria exclusivă AntenaPLAY, continuă cu sezonul 5, care îi va avea protagoniști pe concurenții Mireasa

Producția care se vede exclusiv în AntenaPLAY a debutat miercuri, 17 iulie 2024, cu marii câștigători.

Păreri pe care nu și le-au exprimat până acum, situații incitante și răsturănri de situație, toate aceste subiecte se vor regăsi în interviurile "Mireasa: Confesiuni".

Aceest sezon de "Mireasa: Confesiuni" va fi compus din mai multe interviuri, difuzate săptămânal în platformă.

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii vor face declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 9 își vor exprima părerea la cald despre rezultatul votului publicului.

"Mireasa: Confesiuni" este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Așadar, pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa: Confesiuni cu Delia și Liviu. Ce spun câștigătorii că vor face cu premiul și ce a zis fata despre prietenia cu ... Mireasa: Confesiuni cu Maria și Ștefan. Unde pleacă în luna de miere, ce strategie a avut băiatul și cu ce colegi țin le...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x