Antena Căutare

Ele sunt concurentele din emisiunea Mireasa! Frumoase, ambițioase și cu pasiuni neașteptate! Ella de la iUmor își caută dragostea

În prima ediție a emisiunii „Mireasa” de la Antena 1, concurentele care au acceptat provocarea s-au prezentat și au dezvăluit mai multe detalii despre pasiunile, dorințele și aspirațiile lor, mai ales în materie de dragoste!

Alexa Trăilă are 22 de ani și locuiește în Craiova, unde lucrează ca nail artist. Este pasionată de arta frumosului, astfel că fotografia și moda sunt în topul hobby-urilor ei. Alexa este o fire caldă, glumeață, cu o personalitate specifică vârstei - e dornică de experiențe noi și își dorește să își găsească sufletul pereche.

Cătălina Ruja vine din Calarasi, are 19 ani și este mezina grupului. Anul trecut a absolvit Liceul Veterinar, fiind o iubitoare de animale încă din copilărie. Cătălina se implică activ în comunitatea din care face parte, făcând parte din mai multe asociații de tineret și nu numai. Deși poate părea copilăroasă, știe foarte bine ce își dorește în viață și este pregătită să lupte pentru a-și atinge țelurile.

Andra Nicolin este vegetariană, a venit în casa Mireasa din Craiova și are 33 de ani. Întrucât este pasionată de gastronomie, își dorește să deschidă un restaurant în orașul său. Andra rămâne cu zâmbetul pe buze în majoritatea situațiilor, încercând să își păstreze optimismul indiferent de împrejurări.

Ella Stoleriu este întruchiparea culorii roz, are 26 de ani și este din Iași. O fire expansivă și foarte glumeață (a “cochetat” cu stand-up comedy în cadrul emisiunii iUmor), vrea să participe la show-ul Mireasa cu speranța că va cunoaște un bărbat care o va iubi pentru tot ceea ce ea este și care va fi un tată model pentru cei trei copii pe care şi-i dorește.

Raluca Purice are 21 de ani și este din București. A terminat cursurile unei școli de cosmetică și își dorește să activeze în acest domeniu. Raluca este o fire liniștită, se face ușor plăcută de cei din jur și intră în casa Mireasa cu speranța că va lega o relație pe viață cu un om care să o înteleagă și să o susțină întru totul.

Alina Dîscă este jurist, vine din Iași și are 28 de ani. Relațiile pe care le-a avut până acum au făcut-o să caute, în casa Mireasa, un bărbat cu adevărat matur și pregătit de viață. Alina este o persoană caldă, dornică să trăiască experiențe noi și să se bucure de viață.

Narcisa Pruteanu are 28 de ani și este din Bârlad, însă locuiește în Cluj. Are doi nepoți pentru care ar face orice, pentru că iubește foarte mult copiii. Narcisa pune mare preț pe sinceritate, indiferent dacă maniera directă în care se exprimă poate înclina situația în detrimentul ei. Crede că în casa Mireasa își va găsi jumătatea pentru că “pot să cunosc mult mai bine o persoană în contextul în care trăim în aceeași casă 24 de ore din 7”.

Iulia Șapcaliu vine din Ploiești, are 23 de ani și urmează cursurile de master ale Universității Politehnice. Are o relație specială cu mama ei, aceasta fiind cea care a convins-o să participe la castingul pentru show-ul Mireasa. Iulia și-a păstrat spiritul ludic și îi place să fie copilăroasă, atunci când situația îi permite.

Andreia Matei are 23 de ani și este model. S-a născut în Bacău, însă în 2002 s-a mutat în Italia, împreună cu părinții ei. Andreea este o fire sensibilă, ancorată în emoțiile sale și își dorește să poată întemeia o familie alături de “un bărbat brunet, cu barbă, fidel”.

Alexandra Lincă este din Craiova, din satul Rast. Are 22 de ani și este pasionată de dans, iar această pasiune a făcut-o să se alăture unui ansamblu folcloric de dansuri populare din comunitatea în care locuiește. Alexandra își dorește să-și găsească, în casa Mireasa, sufletul pereche care să o alinte constant.

Roberta Ilie are 20 de ani, este din Ilfov și urmează cursurile Facultății de Jurnalism. Deși nu a avut nicio relație serioasă până acum, Roberta intră în show-ul Mireasa cu speranțe de căsătorie, fiind pregătită să clădească o relație care să dureze toată viața. Este o personalitate volubilă, care nu dă înapoi atunci când se confruntă cu situații delicate sau dificile.

Mădălina Anton este din Constanța, are 22 de ani și lucrează ca asistent medical generalist. O caracterizează un simț al umorului bine dezvoltat și un optimism debordant, indiferent de situație. În ceea ce privește relațiile romantice, Mădălina spune că nu a avut noroc în dragoste și că speră ca în casa Mireasa să găsească un partener care să o liniștească sufletește și să îi ofere stabilitate.

Petronela Cinori s-a născut în Râșnov și are 32 de ani, iar spiritul său antreprenorial a ajutat-o să managerieze diferite afaceri. Împreună cu familia sa, se ocupă de un depozit de legume-fructe, iar pe cont propriu a condus un salon de înfrumusețare, după ce a urmat mai multe cursuri de cosmetică și styling. Petronela a fost cerută în căsătorie de două ori în trecut, însă nu a simțit că trebuie să facă pasul cel mare, iar show-ul Mireasa este locul în care speră să își cunoască marea dragoste.

Adelina Sturzu are 22 de ani și este din Vâlcea, dar locuiește în Sibiu. Lucrează ca asistent medical, o profesie care îi aduce satisfacții sufletești, întrucât îi place să ajute oamenii. Întrebată despre profilul partenerului perfect pentru ea, Adelina spune că “nu caut bărbatul ideal, caut un bărbat normal, care să fie iubitor și să mă protejeze”.

Roxana Gheorghiu vine din Ploiești, are 25 de ani și este de profesie bucătar. Este o fire impulsivă, se atașează ușor de oameni și își dorește ca în casa Mireasa să cunoască un bărbat pentru sufletul ei, alături de care să poată construi o familie împlinită. Roxana vrea să ofere și să primească stabilitate emoțională, mai presus de toate, și este pregătită să lupte pentru a-și atinge scopul.

DESPRE EMISIUNEA „MIREASA” DE LA ANTENA 1

La Mireasa, fiecare bãiat va intra în casã însoţit de cea mai apropiatã persoanã din viaţa lui. Însoţitorul poate fi atât un membru al familiei, cât şi cel mai bun prieten, cel mai important criteriu fiind ca persoana sã îi fie foarte apropiatã, de încredere şi sã îi reprezinte interesele. Însoţitorii vor avea un rol important pe parcursul competiţiei, fiind cei care vor decide, alãturi de public, care va avea ultimul cuvânt, soarta fetelor în concurs.

Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de Euro şi nunta la cheie, în faţa unei ţãri întregi s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii, ba chiar şi din strãinãtate. Pe lângã marele premiu, vor exista şi mize sãptãmânale şi alte câştiguri-surprizã pentru care aceştia vor avea ocazia sã se întreacã.

A început emisiunea Mireasa, prezentată de Diana Dumitrescu. Regulile showului matrimonial... Ce băieți! Ei sunt concurenții pregătiți să își găsească marea iubire, la „Mireasa”. Un soldat din Legiunea Franceză și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x