Antena Căutare

Eliza din sezonul 9 Mireasa și Perneș din sezonul 5 s-au pozat împreună la un eveniment: „Să fie coincidență?”

Eliza, fosta concurentă a sezonului 9 Mireasa, a apărut la un eveniment purtând o rochie aurie scurtă, care îi evidențiază silueta. Tânăra s-a pozat cu un alt fost concurent de la Mireasa și anume Perneș.

Galerie
Eliza din sezonul 9 Mireasa și Perneș din sezonul 5 s-au pozat împreună la un eveniment | Antena 1

Perneș, care a anunțat în luna iulie că el și Sabrina au decis să se despartă, s-a pozat acum cu Eliza, într-un restaurant din Zalău. Cei doi au dorit să păstreze misterul și nu au explicat de ce se află în același loc: „Să fie coincidență?”, a scris Perneș în dreptul fotografiei în care apare destul de apropiat de Eliza. „Ce să fie oare?”, a scris și tânăra care nu a dat mai multe detalii. Urmăritorii au complimentat-o pentru ținuta aleasă și pentru apariția de revistă. Curioșii au întrebat-o și dacă formează un cuplu cu Perneș, însă tânăra nu a dat un răspuns.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Perneș a ”luat foc” după ce un internaut i-a scris ”bine că te-a părăsit”. Ce a spus tânărul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Perneș, alături de o fostă concurentă Mireasa. Cum a apărut tânărul la 3 luni de la confirmarea despărțirii de Sabrina: „Să fie coincidență?”

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Eliza, fosta concurentă a sezonului 9 Mireasa, răsfățată cu flori. Imaginea care a atras atenția fanilor emisiunii

În luna iulie 2024 Perneș a fost sincer cu privire la statusul căsniciei cu Sabrina. Fostul concurent al sezonului 5 Mireasa a confirmat despărțirea, precizând că nimeni nu a greșit.

„Bănuiesc că deja ați văzut, sau v-ați dat seama! Nu, nu mai suntem (n.r. împreună cu Sabrina) pentru că fiecare a ajuns într-un punct în care ne dorim alte lucruri, vedem lucrurile diferit și am decis că e mai bine așa. Pur și simplu asta a fost decizia, nimeni nu a greșit, nimeni nu a făcut lucruri grave. Am ajuns la un punct în care n-am dat seama că fiecare îți dorește cu totul altceva. Sper că acum sunteți lămuriți”, a spus fostul concurent al sezonului 5 Mireasa.

„Sunt foarte în apele mele, sunt foarte liniștit, sunt foarte împăcat cu totul. Consider că trebuie să ai limite într-o relație. Niciunul n-a greșit, niciunul n-a făcut ceva urât. Pur și simplu am ajuns la concluzia că gândim diferit și ne dorim lucruri diferite. Nu suferă nimeni. Fiecare vedem lucrurile diferit, dar bine pentru el. Eu nu văd greșit, ea nu vede greșit. Chiar dacă e greu, mergem înainte!”, a spus Perneș în mediul online.

Eliza Ardean a fost concurentă în sezonul 9 Mireasa. Tânăra nu și-a găsit sufletul pereche în casa Mireasa, deși Dediș i-a făcut curte. Pentru că l-a văzut pe tânăr nehotărât în privița unei alegeri între ea și Delia, Eliza nu i-a mai dat o șansă băiatului. De asemenea, Eliza și Cristi au încercat să se apropie, însă între ei nu a putut decât o simplă prietenie.

Maria, Ștefan și doamna Iuliana, în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii. Cum arată acum viața foștilor concurenți din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x