Antena Căutare

Familia Buda și familia Șaulescu, la distracție pe pârtie! Cum s-au distrat împreună foștii concurenți Mireasa

Andreea și Marian și Raluca și Ion, două frumoase familii formate în competiția Mireasa au dat startul la distracție pe pârtie. Cei patru s-au întâlnit în Maramureș.

Familia Buda și familia Șaulescu, la distracție pe pârtie! Cum s-au distrat împreună foștii concurenți Mireasa
Andreea și Marian Buda sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Mireasa | Instagram

Andreea s-a mutat la Marian după plecarea din competiție, iar Raluca a plecat acasă la Ion, bărbatul cu care s-a căsătorit în finala sezonului 4. Cu toate acestea, blondina l-a dus pe Ion în Maramureș, ca să cunoască și el meleagurile pe care a copilărit.

Familia Buda și familia Șaulescu, la distracție pe pârtie

Ion și Raluca sunt extrem de activi pe rețelele sociale și îi țin mereu pe fani la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor de familie. La fel și Andreea și Marian.

Cu toate acestea, familia Buda a susținut în sezonul 4 Mireasa cuplul Petrică și Ela, dar iată că printre preferații lor s-au numărat și Raluca și Ion. Andreea a scris în descrierea postării că s-au distrat de minune împreună și că le-a plăcut să petreacă timp de calitate în patru.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Andreea și Marian au demonstrat că se iubesc cu adevărat atât în cadrul emisiunii, acolo unde s-au descoperit, cât și în afara casei Mireasa, unde viața lor a căpătat contur. În Finala Mireasa sezon 3 au emoționat pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care le-au făcut.

Povestea lor de dragoste continuă pe plaiurile Maramureșului, acolo unde bărbatul stă alături de Andreea. Cei doi au petrecut clipe de neuitat în ziua în care partenera sa de viață a împlinit 25 de ani.

Ela și Petrică sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro

La sfârșitul Finalei Mireasa sezon 4, Simona Gherghe a citit clasamentul publicului, cel care dictează câștigătorii, iar Ela și Petrică au câștigat marele premiu.

Pe locul 3 cu 12,31% sunt Raluca și Ion .
Pe locul 2 cu sunt 41,42% Alex și Ana.
Pe locul 1 sunt Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa.

Raluca și Ion se numără printre concurenții care au reușit să atragă atenția telespectatorilor în sezonul 4 Mireasa. Cei doi au surprins cu faptul că au reușit să rămână împreună, deși au avut mai multe discuții și certuri pe parcursul emisiunii matrimoniale.

„Sincer să fiu cu voi, chiar nu e la fel! E mai bine afară. Ea s-a mutat la mine, locuim amândoi la mine acasă acum. Locuiesc în curte cu familia, dar singur. (...) Mama îmi trimitea scrisori de când am început să vorbesc cu ea (n.r cu Raluca). Și îmi spunea că îi place, că e o fată drăguță și simpatică. Îmi spuneau că ei sunt ok dacă eu aș alege-o pe ea. Ei n-au nimic împotrivă”, a mai adăugat Ion.

Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică și Ela, câștigătorii Mireasa, dezvăluiri despre întâlnirea cu doamna Ioana de sărbători... Mireasa 2021, sezonul 4. Ana și Alex au plecat din București. Spre ce destinație se îndreaptă cei doi foști concurenți M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x