Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică și Ela, câștigătorii Mireasa, dezvăluiri despre întâlnirea cu doamna Ioana de sărbători

Petrică și Ela, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, și-au petrecut sărbătorile de iarnă alături de doamna Ioana și familia concurentului. Iată ce spune tânăra despre întâlnirea cu rudele iubitului său.

colaj-doamna-ioana-ela-petrică-mireasa Galerie
Petrică și Ela, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, și-au petrecut sărbătorile de iarnă alături de doamna Ioana și familia concurentului. | Antena 1/ Instagram

Petrică și Ela formează unul dintre cele mai sudate și frumoase cupluri ale sezonului 4 Mireasa. Cei doi au fost apreciați de public încă din prima zi în care au decis să formeze o pereche. Chiar dacă doamna Ioana, mama concurentului, nu a fost de acord cu relația dintre cei doi, pare că situația stă altfel acum, la aproape o lună de la Marea Finală a show-ului matrimonial.

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa au decis să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familia lui Petrică, la scurt timp de la ieșirea lor din casă. Ela a oferit informații neașteptate despre cum au descurs zilele alături de doamna Ioana și rudele concurentului.

Ce dezvăluiri a făcut Ela despre întâlnirea cu mama lui Petrică, după Finala Mireasa sezonul 4

Invitați în platoul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, Ela și Petrică au spus lucrurior pe nume. Cei doi au mărturisit că își doresc un copil, dar au vorbit și despre sărbătorile alături de doamna Ioana, cea care a fost „împotriva” relației lor la început.

Întrebată despre întâlnirea cu soacra ei, Ela a vorbit fără ezitare despre cum au decurs lucrurile între ele: „Întâlnirea nu a fost dură deloc. M-am simțit bine, am fost foarte bine primită de toată lumea, de toate neamurile”.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Câștigătorii show-ului Mireasa, sărbători în Maramureș. Cum a fost primită Ela de către socri

Concurenta a dezvăluit că a fost surprinsă într-un mod plăcut de peisajele spectaculoase și oamenii amabili din Maramureș. Mai mult decât atât, tânăra a declarat că i-ar plăcea să stea în Baia Mare, dar nu alături de soacră: „Eu aș putea să mă adaptez dacă ne-am muta acolo de unde este el. Chiar aș putea să mă adaptez, dar cu soacra în casă nu este cazul. Nu îmi doresc să ajung în situația aia. Încă suntem la început de drum și cel mai bine ar fi să stăm noi singuri.

Cât timp și-a petrecut sărbătorile la familia lui Petrică, doamna Ioana nu a ezitat să-i arate Elei cum să facă anumite feluri de mâncare: „Mi-a arăta cum să fac la mâncare, cum le place lor acolo, să fie pe gustul lor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, imagine rară cu Ela și părinții lui. Au fost nașii fratelui său Vasile

Mi-a fost puțin greu cu accentul ăsta al lor, cu toate obiceiurile de acolo. Îmi era greu să-i înțeleg. (...) Îmi place foarte mult acolo, e mai liniște, iar viața nu e așa de agitată, ca la oraș.”, a mai spus Ela, la Antena Stars.

Noi acolo ne-am gândit că o să stam, în principiu asta am zis, că ne stabilim acolo. Acolo am și activitatea și o să facem sigur lucruri frumoase. O să mai venim și la București.”, a mai completat-o Petrică pe iubita lui.

Mireasa 2021, sezonul 4. Seba a spus motivul pentru care nu a cerut-o în căsătorie pe Adelina. Doamna Gabi și Ana au int... Familia Buda și familia Șaulescu, la distracție pe pârtie! Cum s-au distrat împreună foștii concurenți Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x