Antena Căutare

Familia Mireasa. Povestea Continuă. Ce au făcut Ioana și Marius după Finală. Cum arată viața lor și ce vor face cu banii câștigați

La Antena Stars se difuzează o emisiune cu și despre foștii concurenți Mireasa. Ioana și Marius, câștigătorii sezonului 8 Mireasa, au fost primii care și-au spus povestea din afara competiției.

Colaj cu Ioana și Marius Galerie
Ioana și Marius au povestit cum arată viața lor de după Finala Mireasa sezon 8 | Antena Stars

Emisiunea Familia Mireasa. Povestea Continuă se vede la Antena Stars, sâmbătă și duminică, de la orele 19:00. Emisiunea i-a găsit pe Ioana și Marius în jdețul Alba, fata fiind bucuroasă că soțul ei a renunțat la București să meargă alături de ea. În momentul filmării cei doi nu aveau loc de muncă, însă erau în căutare de job-uri. Cu banii pe care îi vor primi Marius și Ioana în urma câștigării sezonului 8 Mireasa se gândesc să-și cumpere o proprietate. Înainte de a deveni părinți, cei doi spun că își doresc stabilitate.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cum au răspuns Sabrina și Perneș, întrebați la Capricii dacă tânăra e însărcinată: „A făcut 3 teste de sarcină”

Cum au fost surprinși Marius și Ioana în emisiunea Familia Mireasa. Povestea continuă

„Am aplicat pentru mai multe job-uri și așteptăm un răspuns concret. Ne dorim stabilitate. Un copil necesită foarte multe responsabilități. Vrem să-i oferim copilului nostru tot ce probabil ne-a lipsit nouă în trecut. Și pentru asta avem nevoie să muncim, să ne realizăm”, a spus Ioana în cadrul noii emisiuni de la Antena Stars.

„Pe lângă un job de luni până vineri, voi vorbi cu niște agenții de modeling și pentru roluri de figurație în filme. Dacă ne ajută Dumnezeu poate avem și un copil peste 5 ani. Dar le luăm ușor. Avem de gând să stăm pe drumul nostru, să ne facem drumul nostru în viață”, a spus Marius.

În episodul din Familia Mireasa. Povestea Continuă, dedicat cuplului Ioana-Marius, cei doi au mers la biserică, în mall, s-au plimbat pe străzile din Alba Iulia și nu au ezitat să-și arate afecțiunea unul față de celălalt.

„Dacă acum 3 luni de zile mi-ar fi spus cineva că o să mă mut în Aiud, că o să câștig emisiunea Mireasa, că mă voi căsători și mi-ar fi descris prin câte am trecut în acea casă i-aș fi râs în față”, a spus Marius, care a admis că viața lui s-a schimbat radical.

Mai multe imagini din cadrul emisiunii puteți urmări în videoclipul de mai sus, dar și integral în AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ioana și Marius au răspuns unor întrebări incomode în direct. „Știai de treaba asta?”

Ioana și Marius au fost ultimul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Fata a avut mai mulți pretendenți la începutul parcursului ei în competiție. După ce a încercat să-i cunoască pe băieții care și-au exprimat intenția față de ea, aceasta l-a ales pe Marius. Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând. Relația lor a fost pusă la încercare când Ioana a aflat că iubitul ei are un trecut tumultos. Tânăra a decis să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius. Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023 și au și câștigat competiția.

Mireasa, sezon 5. Alina, noi detalii despre fiul ei și al lui Valentin. Ce a transmis la 9 zile de când a născut... Mireasa, sezon 8. Cum a reacționat Sergiu după ce Ioana și Marius au spus că le-a adus o insultă după Finală: „Totul are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x