Antena Căutare

Finala Mireasa 2020, sezon 2. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro

La sfărșitul Finalei Mireasa sezon 2, Simona Gherghe a citit clasamentul publicului, cel care dictează câștigătorii.

castigatorii celui de al doilea sezon mireasa 2020 Galerie
La sfărșitul Finalei Mireasa sezon 2, Simona Gherghe a citit clasamentul publicului, cel care dictează câștigătorii | Antena 1

Pe ultimul loc, s-au aflat David și Andra cu un procent care a depășit cu puțin 4% din votul telespectatorilor.

Pe locul 3 sunt Bianca și Mihai, cei care au decis să nu se căsătorească în Finala Mireasa sezon 2.

Marii câștigători ai premiului de 40.000 de euro sunt Mădălina și Radu. La aflarea veștii, cei doi au fost foarte fericiți, după cum se poate vedea în imaginile de mai sus.

Ce cupluri s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 2

Primii au fost Andra și David, care au spus marele DA în fața telespectatorilor. Au urmat Radu și Mădălina, care au pășit emoționați lângă domnul primar.

Andra și David s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 2

”Îmi doresc din suflet să mă căsătoresc cu Andra. Răspunsul meu e Da”, a spus David.

Citește și: Dansul mirilor i-a emoționat pe cei prezenți până la lacrimi. Cum s-au descurcat concurenții

Andra a oferit un moment amuzant când Primarul a întrebat-o dacă vrea să devină doamna Stancu: ”Ce zici, mă, te iau? Da”.

Radu și Mădălina s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 2

Radu și Mădălina au devenit familia Bobelică după ce au zis ”Da” în fața Primarului care a oficializat căsătoria.

După ce au fost declarați căsătoriți, cei doi s-au îmbrățișat fericiți și foarte emoționați.

Alexandru și Andreea s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 2

”Suntem foarte hotărâți”, au spus cei doi când au ajuns în fața altarului. Imediat după ce Primarul a rostit faimoasa întrebare, s-au auzit doi ”Da” siguri.

De emoții, Alexandru i-a mulțumit domnului Primar pentru că a oficializat căsătoria.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. Ce promisiuni și-au făcut Mihai și Bianca

Bianca și Mihai nu s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 2

Mihai a ezitat și în cele din urmă a răspuns ”Da” când a fost întrebat dacă vrea să se căsătorească cu Bianca. De cealaltă parte, tânăra a avut nevoie de mai mult timp pentru a se decide.

Ea a spus ”Nu”, în ciuda încurajărilor care veneau din platou.

De ce a refuzat Bianca să se căsătorească cu Mihai

”Cum a susținut mereu, în ultimul moment eram nepregătită. Eram pregătită pentru a o lua de la 0, fără certuri, fără discuții. M-a surprins. Până să intrăm în emisiune, știam amândoi”, a spus Bianca.

Mihai a precizat că nu este dezamăgit de refuzul Biancăi, ba din contră.

Care este marele premiu oferit în Finala sezonului 2 de la Mireasa

Conform regulamentului, perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Dacă perechea cu cele mai multe voturi primite de la telespectatori refuză să se căsătorească ori acest lucru nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat pe locul următor al clasamentului devine câștigător dacă decide să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii în direct.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. Andreea n-a putut să-și termine declarația de dragoste. Ce s-a întâmplat

În acest caz, premiul total brut va fi 30.000 de euro. Însă, dacă nici cei de pe locul 2 în topul preferințelor telespectatorilor nu doresc să își unească destinele, cuplul clasat pe locul 3 poate câștiga 20.000 de euro dacă se cunună în Finala emisiunii Mireasa sezon 2.

Dacă și acesta refuză, perechea de pe locul 4 poate intra în posesia sumei de 10.000 de euro brut dacă decide să spună DA în fața ofițerului stării civile în emisia live a finalei Mireasa.

În continuare, premiul va fi 5.000 de euro dacă toate primele 4 cupluri refuză să se căsătorească, iar cel de-al cincilea dă un răspuns afirmativ.

Toate premiile menționate anterior se împart în mod egal între cei doi parteneri de cuplu, fiecare primind jumătate din valoarea premiului acordat.

Dacă niciunul din cuplurile formate în casa Mireasa sezon 2 nu se căsătorește, telespectatorii își votează fata și băiatul favorit.

Cei doi favoriți ai săptămânii finale câștigă fiecare, în Marea Finală Mireasa sezon 2, câte un premiu în valoare de 10.000 de euro brut.

Finala Mireasa sezon 2. Dansul mirilor i-a emoționat pe cei prezenți până la lacrimi. Cum s-au descurcat concurenții... Mireasa 2020, sezon 2. O mai știi pe Cătălina de la Mireasa? Concurenta a fost invitată specială în Marea Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Vineri, 01.03.2024, 16:43
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Daria și Adrian, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au luat o decizie neașteptată pentru cuplul lor. Postarea făcută de tânără pe contul de Instagram a pus pe gânduri susținătorii.

Sambata, 02.03.2024, 17:05
Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Madi de la Mireasa a postat un videoclip emoționant despre singurătate, la scurt timp de când s-a aflat că ea și Sergiu s-au separat. Iată ce a precizat aceasta!

Sambata, 02.03.2024, 15:11
Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada după eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada după eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

În gala de vineri, 1 martie 2024, Andrada a fost eliminată din sezonul 9 Mireasa. La scurt timp de la ieșirea din competiție, tânăra a publicat un mesaj neașteptate pe rețelele sociale. Iată despre ce este vorba.

Sambata, 02.03.2024, 12:24
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Concurenții de la Mireasa nominalizează un cuplu! Cei singuri au decis ce pereche poate să petreacă weekend-ul împreună, cu ușile deschise, în casă.

Vineri, 01.03.2024, 17:00
Ultimele știri
x