Finala Mireasa 2020 sezon 2. Andreea n-a putut să-și termine declarația de dragoste. Ce s-a întâmplat

Andreea și Alexandru formează cel mai tânăr cuplu din casa Mireasa sezon 2. Cei doi au o poveste de iubire interesantă, parcă desprinsă dintr-un film.

Andreea și Alexandru formează cel mai tânăr cuplu din casa Mireasa sezon 2

Antena 1

În Finala Mireasa sezon 2, ca restul cuplurilor, cei doi și-au făcut jurăminte. Declarațiile de dragoste înduioșătoare i-au încărcat și mai mult cu emoții.

”Încep prin a spune că te iubesc enorm de mult. De mic îmi aduc aminte de tine, fata blondă, cu ochii verzi, de care îmi plăcea în copilărie. Eram prea mici ca să ne dăm seama că suntem predestinați să fim împreună. Iubesc la tine tot, îmi place că ești asumată, ești perfectă. Te iubesc!”, i-a spus Alexandru.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. David și Andra și-au promis iubire. Cum au sunat jurămintele lor

Andreea cu greu a putut să-și termine declarațiilor din cauza lacrimilor: ”Am în minte 10.000 de cuvinte, dar niciodată nu ți-aș putea descrie cât de iubesc. Ești bărbatul ideal, cel cu care vreau să-mi beau cafeaua dimineața și singurul lângă care vreau să adorm. Mi-ai fost alături și la bine. 10 vieți de aș sta cu tine, tot ar fi puține.”.

Declarațiile întregi le puteți urmări în videoclipul atașat.

Care este povestea de iubire dintre Andreea și Alexandru de la Mireasa sezon 2

Alexandru a pășit în competiția Mireasa sezon 2 la începutul lunii decembrie 2020, alături de Ciprian. Tânărul venea cu gândul să-și găsească sufletul pereche și spera că va întâlni o femeie matură, cu ceva ani mai mare decât el.

Norocul nu i-a surâs în primele săptămâni, însă parcursul lui s-a schimbat total de când Andreea a intrat în casa Mireasa.

Tânăra de 20 de ani s-a înscris pentru Alexandru, care este prima sa dragoste, cei doi fiind vecini în copilărie.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. Foștii concurenți, secrete din afara casei. De ce s-au despărțit Denisa și Cătălin

Andreea avea, la aceea vreme, 11 ani, Alexandru 13 și drumurile lor s-au despărțit când concurentul s-a mutat la București.

Au urmat mai multe relații și, cu toate că au rămas conectați pe Facebook, nu au mai existat discuții între ei.

Citește și
lidia-buble-cuza-emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
mihai-petre-adriana-tramdafir-maria-speranța
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
che guevara la iumor sezonul 11
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
Mai multe articole

Totul până să intre Alexandru în competiția Mireasa. Tânărul se afla în izolare atunci când Andreea i-a scris și i-a spus, în glumă, că îl va urma în show-ul matrimonial.

”Știam că mă place, mi-am dat seama. Eram prea mici, minori. După aceea m-am mutat în București.”, explica Alexandru.

Cum a decurs cererea în căsătorie a perechii Andreea-Alexandru

Alexandru de la Mireasa a făcut marele pas în timpul unei emisii și i-a propus Andreei să-și petreacă restul vieții alături de el. Imediat după cererea în căsătorie, mama Andreei a sunat și a spus că îl place mult pe băiat, că îi felicită și că se bucură mult că au făcut acest pas.

Citește și: Imagini din casa Mireasa sezon 2 cu doar câteva ore înainte de Marea Finală. Cum se pregătesc fetele și băieții

La acel moment, ei nu s-au putut bucura pe deplin pentru că nu știau ce părere au părinții lui Alexandru despre Andreea. Acest lucru a fost clarificat rapid, când tatăl băiatului a intervenit telefonic și a susținut că tânăra este pe placul lor.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri