Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 5. La ce oră începe emisiunea de luni, 18 iulie 2022, și cât va dura

Finala Mireasa sezon 5 este luni, 18 iulie 2022. Simona Gherghe a anunțat și ora la care va începe emisiunea.

simona gherghe imbracta in roz la mireasa sezon 5 Galerie
Finala Mireasa sezon 5 este luni, 18 iulie 2022. Simona Gherghe a anunțat și ora la care va începe emisiunea. | Antena 1

Sezonul 5 al show-ului matrimonial Mireasa ajunge la final. Pe 18 iulie 2022 va avea lor Finala competiției. Luni, cuplurile se vor cununa într-o locație de vis și telespectatorii vor trăi emoțiile alături de ei.

La ce oră începe Finala Mireasa sezon 5 din 18 iulie

Simona Gherghe a anunțat ora la care va începe Final Mireasa sezon 5 din 18 iulie. Ultima ediție din sezonul acesta va avea loc vineri, 15 iulie. Sâmbătă și duminică tinerii se vor odihni și pregăti pentru marele eveniment.

În dimineața zilei de luni, 18 iulie, concurenții se vor îmbrăca în ținutele de mire și mireasă și se vor îndrepta spre locația unde va avea loc Finala Mireasa.

De la ora 14:00, Simona Gherghe și tinerii logodnici vor fi în direct la Antena 1. În următoarele trei ore, cuplurile doritoare se vor putea cununa civil. Alături de ei vor fi, bineînțeles, familiile.

Citește și: Mireasa sezon 2. Andra și David s-au despărțit. Tânăra a confirmat separarea pe rețelele sociale

Ce valoare are Marele Premiu de la Mireasa sezon 5

Ca pe tot parcursul sezonului 5 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al cincilea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin au inaugurat camera matrimonială: ”Am dormit cu ușa deschisă”

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoarea sezonul 5 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 5 din 18 iulie 2022.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin au inaugurat Camera Matrimonială din Casa Mireasa! Cum au fost surprinși după... Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au pălmuit în joacă în pauza de publicitate. El consideră că a fost și înjura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x