Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin au inaugurat camera matrimonială: ”Am dormit cu ușa deschisă”

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 au inaugurat camera matrimonială. Cei doi tineri au fost tachinați de ceilalți concurenți.

alina si valentin rad la mireasa sezon 5 Galerie
Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 au inaugurat camera matrimonială. Cei doi tineri au fost tachinați de ceilalți concurenți. | Antena 1

”Da. Mergem noi primii. Acum”, a zis Alina, dornică să meargă în camera matrimonială. ”Eu nu am treabă. Merg în camera aia și dorm”, a mai adăugat Valentin, nu foarte dornic să împartă acea cameră cu logodnica ei.

Vali a crezut că Alina glumește când a zis că vrea în camera matrimonială și a fost surprins să afle că ea chiar își dorește. Aceasta a părut că se răzgândește, însă, în cele din urmă au inaugurat această încăpere.

Alina și Valentin au inaugurat camera matrimonială

”Uită-te înainte. Eu te sfătuiesc să te uiți. Vreau să dorm, să nu aud gălăgie”, i-a tachinat Perneș. Andrei le-a zis să aibă grijă.

Cei doi au urcat și au verificat în amănunt camera matrimonială. După ce s-au convins că nu sunt ”spionați”, cei doi au pus sacul peste dom și au cerut stingerea luminii. Ei au ciocnit un pahar de băutură și s-au bucurat de orele fără cameră și microfoane.

”Am dormit cu ușa deschisă”, a explicat Valentin, care a precizat că cei doi au ales camera datorită climei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara și Andrei au primit vizita familiei. Imagini emoționante de la reîntâlnire

Schimbare la Mireasa sezon 5

Unul dintre dormitoarele din casa băieților a fost transformat în dormitor matrimonial. Astfel, cuplurile de la Mireasa vor avea ocazia să petreacă nopți fără cameră.

Simona Gherghe a anunțat că cei dornici să folosească acest dormitor vor primi un sac negru, care trebuie pus peste camera de filmat.

Astfel, se vor putea bucura de intimitate, fără camere și microfoane. Este pentru prima dată când se ia o asemenea decizie.

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara și Andrei au primit vizita familiei. Imagini emoționante de la reîntâlnire... Mireasa sezon 2. Andra și David s-au despărțit. Tânăra a confirmat separarea pe rețelele sociale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x