Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 6. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro. Ei sunt mirii sezonului

După patru luni intense de competiție, sezonul 6 al show-ului Mireasa a ajuns la final. În Finala din 23 decembrie 2022, publicul a ales câștigătorii. Iată cine sunt mirele și mireasa acestui sezon și cei care câștigă premiul de 40.000 de euro.

simona gherghe anunta castigatorii mireasa sezon 6 Galerie
După patru luni intense de competiție, sezonul 6 al show-ului Mireasa a ajuns la final. În Finala din 23 decembrie 2022, publicul a ales câștigătorii. Iată cine sunt mirele și mireasa acestui sezon și cei care câștigă premiul de 40.000 de euro. | Antena 1

Emoții mari în Marea Finală Mireasa sezonul 6, în care mai multe cupluri au spus ”DA” în fața primarului și publicului.

Îmbrăcați în cele mai frumoase ținute de nuntă, mirii și miresele acestui sezon au strălucit în poate cea mai importantă zi din viața lor.

După ce și-au jurat iubire și au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, finaliștii sezonului 6 Mireasa au dansat valsul mirilor.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au spus ”DA”. Cum sună jurămintele lor și ce au spus în fața primarului

Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro de la Mireasa sezon 6

Publicul Mireasa sezon 6 a avut o săptămână la dispoziție pentru a vota cuplul favorit. Telespectatorii au avut de ales între cinci cupluri: Miruna-Cosmin, Gabriela-Valentin, Raluca-Alex, Roxana-Paul, Deni-Viorel.

Susținătorii lor s-au implicat activ în cursa pentru Marele Premiu. Înainte cu câteva zile de ziua cea mare, tinerii au încercat să convingă publicul că povestea lor merită să câștige cei 40.000 de euro.

Miruna și Cosmin au explicat faptul că banii i-ar ajuta să pornească la drum, pe când Raluca și Alex au afirmat că și-ar cumpăra o casă. Roxana și Paul ar dori să achite ratele fetei, pe când Deni și Viorel nu și-au făcut planuri pentru că nu erau hotărâți că vor să se căsătorească.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Roxana și Paul au spus „DA”. Momentul plin de emoție în care s-au cununat civil

De asemenea, Gabriela și Valentin au întâmpinat probleme în cuplu și nu și-au făcut campanie electorală.

În ziua de vineri, 23 decembrie 2022, publicul Mireasa a ales cuplul câștigător al sezonului 6.

După ce au votat intens pe cele trei platforme de vot, alegerea telespectatorilor a fost anunțată de Simona Gherghe în încheierea Finalei Mireasa sezon 6. Iată cine sunt mirii acestui sezon și totodată câștigătorii premiului de 40.000 de euro.

Cine sunt mirii sezonului 6 Mireasa și câștigătorii

După tăierea tortului miresei, Simona Ghrghea primit cecul și a anunțat cuplul sezonului 6 Mireasa. Emoțiile au dominat atmosfera, iar fericirea a fost maximă pentru tinerii care au câștigat suma de 40.000 de euro, ce le va permite să-și construiască familia dorită.

Locul 5 - Deni și Viorel
Locul 4 - 8,19% Roxana și Paul
Locul 3 - 20,21% Raluca și Alex
Locul 2 - 33,02% Valentin și Gabriela
Locul 1 - 35,87 % Miruna și Cosmin.

Astfel, Miruna și Cosmin sunt mirii sezonului și câștigătorii premiului de 40.000 de euro.

Finala Mireasa sezon 6: Când primesc câștigătorii premiul în valoare de 40.000 euro

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 6, de maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei.

Înmânarea premiului se va face în bază și cu condiția prezentării în original a certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Gabriela și Valentin s-au cununat civil. Cum a arătat momentul în care au spus marele „DA”

Finala Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au spus ”DA”. Cum sună jurămintele lor și ce au spus în fața primarului... Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Valentin după Finala show-ului matrimonial. Unde a plecat alături de Gabriela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x