Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 6. Doamna Adriana i-a despărțit pe Miruna și Cosmin pentru a dansa cu fiul ei. Reacția fetei

După ce a fost difuzată povestea de dragoste dintre Roxana și Paul, Simona Gherghe a invitat toate persoanele prezente să danseze pe noua piesă a lui Pepe, Familia.

colaj de imagini cu miruna si cosmin alaturi de doamna adriana de la mireasa sezon 6 Galerie
După ce a fost difuzată povestea de dragoste dintre Roxana și Paul, Simona Gherghe a invitat toate persoanele prezente să danseze pe noua piesă a lui Pepe, Familia. | Antena 1

Părinții au dansat între ei, în vreme ce cuplurile au profitat de ocazie pentru a avea un nou dans. Doar George a dansat cu mama sa, căci nimeni din familia lor nu a mai fost prezentă.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro. Ei sunt mirii sezonului

Doamna Adriana a intervenit pe ringul de dans între Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6

Printre cei aflați pe ring s-au aflat Miruna și Cosmin. După ce au dansat preț de câteva secunde, lângă ei a venit doamna Adriana, care i-a despărțit.

După ce și-au dat drumul la mâini, doamna Adriana l-a luat pe Cosmin și au început să danseze. Atunci, Miruna a rămas pe dinafară și, simțindu-se în plus, a plecat de pe ringul de dans.

Fata s-a așezat pe canapea, iar mai târziu s-a ridicat supărată și a mers la masa unde se aflau sora lui Cosmin și sora doamnei Adriana. Faptul că a fost deranjată s-a văzut pe chipul tinerei.

Nici lui Cosmin nu i-a picat bine. Băiatul a privit lung după logodnica sa, despre care a fost sigur că se va supăra tare pe gestul doamnei Adriana.

Gestul doamnei Adriana vine într-un moment când lucrurile păreau să se fi liniștit în familia lor. Pe 22 decembrie 2022, doamna Laura, mama Mirunei, a intervenit telefonic și a făcut pace cu familia lui Cosmin.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Cum au reacționat mirii când au văzut fetele în rochii de mireasă

”Te iubește mama, ești minunată. Vreau să înțelegi că dacă am ales să nu fim, nu înseamnă că te iubim mai puțin. Ești iubirea noastră, sufletul nostru. (...) Să știi că și Cosmin e minunat. Nu mai vorbim despre fiica noastră, ci despre copiii noștri. Și pe Adriana, care nu o să-mi fie cuscră, ci prietenă”, a spus mama Mirunei în intervenția telefonică.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Finala Mireasa sezon 6. Unde pot fi votați câștigătorii

În jurul orei 18:00, Simona Gherghe va anunța câștigătorii sezonului 6 Mireasa. Până atunci, telespectatorii pot vota pe cele trei platforme puse la dispoziție: SMS la 1272, site-ul mireasa.a1.ro și aplicația Antena 1.

Reamintim că Marele Premiu constă în suma brută de 40.000 de euro, care va ajunge la cuplul câștigător.

Finala Mireasa sezon 6. Marii absenți de la eveniment. Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii la nuntă... Finala Mireasa sezon 6. Deni a plâns cu o zi înainte de posibila cununie. Nesiguranța i-a afectat pe ea și Viorel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x