Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Hatice și Mihai au spus ”DA”. Ce jurăminte și-au făcut înainte să devină familia Grosu

Hatice și Mihai și-au jurat iubire veșnică în Finala Mireasa sezonul 7. Cei doi tineri au spus ”DA” în fața primarului și au devenit familia Grosu.

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Hatice și Mihai au spus ”DA”. Ce jurăminte și-au făcut înainte să devină familia Grosu Galerie
Hatice și Mihai și-au jurat iubire veșnică în Finala Mireasa sezonul 7. Cei doi tineri au spus ”DA” în fața primarului și au devenit familia Grosu. | Antena 1

Emoții pentru Mihai și Hatice. Îmbrăcați în mire și mireasă, cei doi și-au făcut jurămintele și s-au cununat civil pe data de 10 iulie, în Finala Mireasa sezon 7.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro

Hatice și Mihai au spus ”DA”. Ce jurăminte și-au făcut înainte să devină familia Grosu

Iată ce jurăminte și-au făcut cei doi:

Mihai: ”Iubire, aș vrea să-ți spun că te iubesc și că-ți mulțumesc pentru tot. Ești persoana lângă care vreau să fiu pentru tot restul vieții, pentru asta te iubesc și te respect. Vreau să fim unul lângă altul în orice decizie luăm de acum încolo. Aș vrea să știi că te iubesc mult și o fac din tot sufletul. Lângă tine nu mi-e frică de nimic și nici de ceea ce ar urma”

Hatice: ”Dragul meu, încep prin a îți mulțumi pentru femeia care am devenit lângă tine. Ești atât de iubitor, grijuliu, respectuos. Te-aș ruga să nu te schimbi niciodată. Dacă vor exista neînțelegeri, te rog să comunicăm ca până acum. La noi este cheia pentru a fi fericiți pentru o viața întreagă”

La scurt timp, cei doi au spus ”DA” și au devenit soț și soție.

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7

Hatice a fost inițial contrariată și deranjată de afirmațiile lui Mihai, care a spus în filmulețul de prezentare că își dorește o femeie pe care să o domine, care să țină capul în pământ.

Ulterior, au mai existat clinciuri între cei doi și, în mod neașteptat, fata și-a arătat interesul pentru tânăr. Deși Mihai părea că o place, continua să o judece pentru trecutul ei.

Băiatul chiar a afirmat că femei ca Hatice a mai avut alături și că au fost simple aventuri. Deși deranjată, fata părea să nu poată sta departe de concurentul Mireasa.

Curând, Mihai și-a dat voie să facă ce simte și au format un cuplu. Momentele tensionate nu au lipsit, însă în ciuda tuturor piedicilor, ei nu au renunțat unul la altul.

Au mai adus în discuție cuvântul ”despărțire”, dar nu au putut să meargă mai departe. O singură dată, tensiunile dintre ei au culminat cu o scurtă separare, care a adus lacrimi pe obrajii amândoi.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Simona Gherghe a strălucit într-o rochie roz. Imagini cu ținuta prezentatoarei

Asta i-a făcut mai puternici și momentele de vulnerabilitate le-au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și sincere. Nici măcar atunci când a aflat de trecutul tumultos al iubitului său, care a avut relații cu mai multe femei în același timp ce îl și susțineau financiar, nu a făcut-o pe Hatice să pună stop relației.

La scurt timp, cei doi s-au logodit. Mihai și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Totul a fost de poveste, iar adrenalina a atins cote maxime căci logodna a avut loc după ce au sărit împreună cu parașuta.

Primul care a ajuns la sol a fost Mihai și, înarmat cu un buchet de flori și inelul de logodnă, a îngenunchiat în fața lui Hatice în momentul în care aceasta i s-a alăturat. Răspunsul a fost un ”DA” hotărât.

Finala Mireasa, sezon 7, 10 iulie. Marii absenți de la nuntă. Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii... Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Vlad și Cătălina au spus ”DA” în fața primarului. Imagini emoționante cu momentul căsă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x