Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro

În Finala sezonului 7 Mireasa, Simona Gherghe a anunțat marii câștigători ai premiului în valoare de 40.000 de euro.

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro Galerie
În Finala sezonului 7 Mireasa, Simona Gherghe a anunțat marii câștigători ai premiului în valoare de 40.000 de euro. | Antena 1

După ce au depus actele în vederea căsătoriei, cuplurile Hatice și Mihai, Cătălina și Vlad, Daiana și Dani, Simona și Andrei, Maria și Antonio au trăit momente unice în Finala sezonul 7 Mireasa.

Iată cine sunt câștigătorii aleși de publicul Mireasa. Telespectatorii și-au putut exprima alegerea prin SMS la 1272, platforma mireasa.a1.ro și Aplicația Antena 1.

Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro de la Mireasa sezon 7

Publicul Mireasa sezon 7 a avut o săptămână la dispoziție pentru a vota cuplul favorit. Telespectatorii au avut de ales între cinci cupluri: Hatice și Mihai, Cătălina și Vlad, Daiana și Dani, Simona și Andrei, Maria și Antonio.

După ce s-a votat intens pe cele trei platforme de vot, alegerea telespectatorilor a fost anunțată de Simona Gherghe în încheierea Finalei Mireasa sezon 7. Iată cine sunt mirii acestui sezon și totodată câștigătorii premiului de 40.000 de euro.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Vlad și Cătălina au spus ”DA” în fața primarului. Imagini emoționante cu momentul căsătoriei

Cine sunt mirii sezonului 7 Mireasa și câștigătorii

După tăierea tortului miresei, Simona Gherghe a primit cecul și a anunțat cuplul sezonului 7 Mireasa. Emoțiile au dominat atmosfera, iar fericirea a fost maximă pentru tinerii care au câștigat suma de 40.000 de euro, ce le va permite să-și construiască familia dorită.

Locul 5 - 4,15% Simona și Andrei
Locul 4 - 15,67% Dani și Daiana
Locul 3 - 24,02% Cătălina și Vlad
Locul 2 - 28,21% Hatice și Mihai
Locul 1 - 28,35% Maria și Antonio

Astfel, Maria și Antonio sunt mirii sezonului și câștigătorii premiului de 40.000 de euro.

Finala Mireasa sezon 7: Când primesc câștigătorii premiul în valoare de 40.000 euro

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 6, de maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei.

Înmânarea premiului se va face în bază și cu condiția prezentării în original a certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Hatice și Mihai au spus ”DA”. Ce jurăminte și-au făcut înainte să devină familia Grosu

Finala Mireasa, sezon 7, 10 iulie. Simona și Andrei au spus „Da”. Cum a arătat momentul în care s-au cununat civil... Mireasa, sezon 7. Prima reacție a lui Antonio, după ce el și Maria au câștigat marele premiu. Ce a postat în online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x