Antena Căutare

Finala Mireasa, sezon 7, 10 iulie. Marii absenți de la nuntă. Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii

În Finala Mireasa sezon 7 cele 5 cupluri logodite au fost susținute de persoane dragi, însă au existat și membri de familie care au lipsit de la eveniment.

Finala Mireasa, sezon 7, 10 iulie. Marii absenți de la nuntă. Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii Galerie
Marii absenți de la nuntă. Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii

În Marea Finală a sezonului 7 Mireasa emoția a fost sentimentul predominant. Fetele au pășit în rochii splendide de mireasă, iar băieții au fost foarte eleganți în costume de ginere. Familiile și prietenii au fost invitați de seamă la eveniment, însă au existat și absenți.

Din păcate, nu toți părinții au apărut în Finala Mireasa, sezonul 7.

Părinții lui Antonio și părinții Cătălinei nu au venit la nunta din finala Mireasa, sezon 7. Mama și tatăl lui Antonio au spus că îl susțin, dar nu mai vor să apară public, iar mama Cătălinei a precizat că nu poate ajunge din motive personale.

Tatăl lui Hatice și tatăl Mariei nu au venit, având în vedere că sunt despărțiți de mamele fetelor și nu au mai ținut legătura cu ele.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Fetele au pășit în rochii de mireasă în fața mamelor

Cum a apărut doamna Loredana în Finala Mireasa, sezon 7

Printre prezențele marcante în Finala Sezonului 7 Mireasa a fost doamna Loredana. Chiar dacă după ce a ales să plece din casa Mireasa a spus că e posibil să nu vină în finală, mama lui Dani și-a făcut apariția la nunta fiului, într-o rochie lungă.

„Poate dacă eram în continuare lângă ei, poate le eram de mai mult ajutor”, a spus doamna Loredana, întrebată cum i se pare că s-au descurcat tinerii după plecarea ei din competiție.

Cine a venit să-i susțină pe finaliștii Miresa, sezon 7

În Finala Mireasa sezon 7 au venit pentru Maria următorii membri de familie: doamna Georgeta, mama ei, sora Mădălina, fiul ei, micuțul Amir, fratele Dan și cumnata Antonia. Pentru Antonio au venit Alex, fratele lui, și cumnata Bianca.

Fratele lui Antonio a transmis că mama lui îl susține pe tânăr și regretă că nu a putut ajunge.

În Finala Mireasa sezon 7 au venit pentru Dani părinții Loredana și Marius Crăciun, sora Anabelle și bunica Angela, iar pentru Daiana au venit părinții Elisabeta și Valentin Palalogos, mătușa Cristina și verișoara Cristina.

Pentru Simona au venit prăinții fetei: Steliana și Tiu Lincan, sora Simonei, Iuliana Lincan, cumnata Bianca și fratele Ionuț. Pentru Andrei au venit părinții Constantin și Mihaela Macovei, fratele Sergiu, fratele Daniel și sora Monalisa.

Pentru Vlad au venit: mama tânărului, Ana Vieru, dar și tatăl lui Vlad, Ioan Claudiu Bibire, sora lui, Lavinia Bibire, mătușa Elena și verișoara Alessia. Pentru Cătălina au venit sora Alexandra și cumnatul Neculai, nepoțica Cataleya, cumătra Ana și prietena Irina.

De Hatice au fost alături doamna Raisa, mama ei, dar și fratele său, Eduard. Pentru Mihai au venit părinții lui: Mariana și Florinel Grosu, dar și frații: Cristian și Silviu.

Hatice şi Mihai, Cătălina şi Vlad, Daiana şi Dani, Simona şi Andrei şi Maria şi Antonio sunt concurenţii care trăiesc emoţii la cote maxime în finala celui de-al şaptelea sezon Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Băieții au defilat în costume de mire în fața celor dragi. Emoțiile au fost puternice

Ce valoare are Marele Premiu de la Mireasa sezon 7

Ca pe tot parcursul sezonului 7 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al șaselea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoarea sezonul 7 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condițiile câștigării premiului sunt, ținând cont de scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 7 din 10 iulie 2023, iar căsnicia să dureze mai mult de 6 luni.

Finala Mireasa, sezon 7, 10 iulie. Cum a arătat valsul mirilor. Momente emoționante pe ringul de dans cu părinții... Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Hatice și Mihai au spus ”DA”. Ce jurăminte și-au făcut înainte să devină familia Grosu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x