Antena Căutare

Finala Mireasa, sezon 7, 10 iulie. Cum a arătat valsul mirilor. Momente emoționante pe ringul de dans cu părinții

Cu siguranță unul dintre cele mai emoționante momente din finala Mireasa sezon 7 a fost valsul mirilor. Tinerii s-au lăsat purtați de iubire, pe ritmul muzicii.

Colaj cu valsul mirilor Galerie
Finaliștii sezonului 7 Mireasa au impresionat cu valsul mirilor | Antena 1

Un moment pentru care finaliștii sezonului 7 s-au pregătit intens este valsul mirilor. Cele 5 perechi finaliste au dansat în sincron pe ritmurile unei melodii de dragoste. Coregrafia pregătită le-a dat bătăi de cap tinerilor la repetiții. Unii dintre ei au întâmpinat dificultăți la prize, alții la piruete și alții la pasul de bază de vals. Cu multă muncă, dar și sprijinindu-se reciproc, cuplurile au reușit să creeze un moment superb pe ringul de dans.

Cum s-au descurcat cuplurile finaliste ale sezonului 7 Mireasa la dansul mirilor

Familiile finaliștilor au privit emoționate valsul spectaculos prezentat de cele 5 cupluri îndrăgostite. Miresele au strălucit în rochiile lor albe și lungi, care au oferit un plus de valoare momentului artistic.

Hatice şi Mihai, Cătălina şi Vlad, Daiana şi Dani, Simona şi Andrei şi Maria şi Antonio sunt concurenţii care trăiesc emoţii la cote maxime în finala celui de-al şaptelea sezon Mireasa, la Antena 1 și care i-au bucurat pe privitori cu valsul mirilor.

Fiecare cuplu a adus pe ringul de dans iubire și emoție. De departe, cel mai înduioșător moment din dansul îndrăgostiților a fost sărutul.

Momente emoționante pentru toți. Concurenții Mireasa au dansat cu părinții

Un alt moment unde emoțiile se simt la cote maxime este dansul concurenților cu părinții.

În lipsa tatălui său, Maria a dansat cu Amir, fiul ei.

În lipsa mamei sale, Antonio a dansat cu doamna Eleonora, mama sa aoptivă din competiție.

Hatice a dansat cu fratele său.

Cătălina a dansat cu viitorul socru.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Fetele au pășit în rochii de mireasă în fața mamelor

„După mai bine de 6 luni în casa Mireasa, iată că am ajuns şi în cea mai importantă zi din vieţile lor. Sunt emoţionată, ca de fiecare data, şi îmi doresc mult ca poveştile de iubire, născute la Mireasa, să dăinuie.

Cât despre noi, vom fi puţin plecaţi în vacanță, dar ne întoarcem cu un nou sezon, în curând! Tot ce vă pot spune e că noii concurenţi sunt senzaţionali! O să vă placă!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Băieții au defilat în costume de mire în fața celor dragi. Emoțiile au fost puternice

Ce valoare are Marele Premiu de la Mireasa sezon 7

Ca pe tot parcursul sezonului 7 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al șaselea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoarea sezonul 7 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condițiile câștigării premiului sunt, ținând cont de scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 7 din 10 iulie 2023, iar căsnicia să dureze mai mult de 6 luni.

După finala Mireasa de pe 10 iulie 2023 finaliștii Mireasa, dar și concurenții care au trăit experiența unică oferită de competiția matrimonială vor reveni în fața camerelor cu noi dezvăluiri pentru că noul sezon Mireasa: Confesiuni vine cu 10 episoade realizate cu cei mai îndrăgiți concurenți și finaliști.

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de-al patrulea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa. Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Sezonul 8 Mireasa va începe pe 28 august 2023, iar pe timp de vară pe Antena 1 în interavlul orar 14:00-17:00 se va putea urmări show-ul de dating „Provocarea destinului”, cu gazda Dianna Rotaru.

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cum au reacționat băieții când le-au văzut pe logodnicele lor îmbrăcate în rochiile de... Finala Mireasa, sezon 7, 10 iulie. Marii absenți de la nuntă. Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x